Konsulent
Anders Ravnholt

Anders Ravnholt arbejder som arkitekt indenfor Microsoft Infrastructure med særligt fokus på Systems Management, infrastruktur og drift, og han hjælper kunderne med at opnå den mest optimale transformation til cloud med udgangspunkt i deres specifikke situation og forretning.

Anders har 23 års erfaring fra IT-branchen. De senere år har han primært beskæftiget sig med store Azure migreringsprojekter og metoder til at designe den rette cloud-infrastruktur (Landing Zones og Best pratices architecture) for store kunder i Europa og Norden indenfor bl.a. banksektoren, retail og rejsebranchen.

Tidligere har Anders været 16 år hos Microsoft, hvor han i 2005 startede som konsulent i Microsoft Danmark. Her havde han fokus på System Center, Windows server og Hyper-V på det nordiske marked. Sammen med et team af eksperter var Anders medforfatter på et framework (MOF), hvor kunder kunne realisere deres potentiale med digital transformation ved brug af værktøjer, processer og mennesker (org). Udover dette var Anders world-wide lead på System Center Service Manager og stod også bag en masse foredrag og bøger om emnet.

Efter 5 år skiftede Anders til Microsoft Corp, hvor han hjalp produktgrupperne med at udvikle og rådgive de største kunder i verden omkring Microsoft-teknologier. Som en del af dette var Anders med til at drive flere TAP programmer for Windows Server og System Center, samt fungere som bindeled mellem kunder og udviklerteams i Redmond.

Næste skridt for Anders var at blive en del af Azure-produktgruppen. Her hjalp han nogle af de største kunder på Azure-platformen og var igen bindeled mellem kunder og produktgruppen, med det formål at gøre Azure til en endnu bedre cloud-platform.

Efterfølgende tilsluttede Anders sig et globalt cloud-arkitekt team, som var sat i verden for at designe og udvikle løsninger samt dokumentere disse med udgangspunkt i at kunne skalere store kunder på Azure-platformen. Det var produkter som Cloud Adoption Framework, Enterprise Scale (Landing Zones) og Azure Well-Architected Framework. I dette arbejde havde Anders fokus på cost, Org Team models, drift, DevOps og sikkerhed.

Anders har præsenteret over 20 gange på MMS, TechEd og andre Microsoft-konferencer rundt omkring i verden.

 

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler