Martin Arnoldi, Globeteam
Konsulent

Martin Arnoldi

Om Martin Arnoldi

Med mere end 15 års erfaring har Martin opbygget en bred viden inden for IT-infrastruktur og cloud. Både som tekniker og arkitekt. Han formår at omsætte forretningens behov til arkitektur, hvor robusthed, sikkerhed og økonomi er tænk ind.

Martin har en baggrund inden for server- og netværksinfrastruktur, men har i de seneste år arbejdet med cloud og sikkerhed. Både med cloud migreringsprojekter, samt udvikling, arkitektur og implementering af nye løsninger i cloud og data center. Han har stor erfaring inden for Azure Cloud og Microsoft porteføljen, herunder særligt med sikkerhed, netværk og cloud governance. I det daglige anvender han værktøjer som standardisering, automatisering og infrastructure as code.

Martin opsøger og tilegner sig gerne ny viden og er god til at tilpasse sig. Det falder ham ligeledes naturligt at tænke bredt på tværs af teknologier, produkter, cloud og infrastruktur.

Gennem projekter hos store danske og internationale virksomheder, har han tilegnet sig gode kommunikationsevner og stor erfaring med at formidle til forskellige faglige profiler på tværs af nationaliteter og kulturer.

Martins certificeringer tæller bl.a.:

  • Microsoft Certified: Azure Solutions Architect Expert
  • Microsoft Certified: Cybersecurity Architect Expert
  • Microsoft Certified: Azure Security Engineer Associate
  • Microsoft Certified: Azure Network Engineer Associate
  • Microsoft Certified: Azure Developer Associate
  • Microsoft Certified: Identity and Access Administrator Associate
  • Microsoft Certified: Microsoft Azure Administrator
Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler