Kursus

GlobeAcademy

GlobeAcademy er Globeteams kursusvirksomhed, der giver dig mulighed for at dykke et spadestik dybere ned i forståelsen af de seneste teknologier og direktiver, så du kan håndtere de stadig større krav og den øgede kompleksitet, fx i forhold til IT-sikkerhed eller kunstig intelligens. 

Med disse kurser lærer vi dig at mestre de nyeste teknologier, forordninger og direktiver.

Indhold
Dyk ned i disse emner

GlobeAcademy tilbyder kurser i emner som AI, Beredskab, DORA, NIS2, Active Directory, PKI, Modern Management og meget mere. Du kan læse mere om de enkelte kurser herunder.

I løbet af kurset vil du lære, hvordan du kan forbedre effektiviteten, optimere sikkerhed og compliance, drive forretningsmæssig værdi eller skabe innovative produkter og tjenester.

Der kommer løbende nye kurser til, så hold øje med siden her, hvis du vil lære fra de bedste. Vores undervisere er erfarne rådgivere og eksperter med indgående kendskab til hvert deres felt.

Firmakursus – Skræddersyede kurser for dig og dine kollegaer!

I GlobeAcademy tilbyder vi også skræddersyede kurser. Er I flere medarbejdere fra samme virksomhed, der skal på kursus, er du meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil have et tilbud på et lukket kursus skræddersyet til jeres unikke behov og udfordringer. Send os et par linjer om jeres ønsker på kursus@globeteam.com. Så vender vi hurtigt tilbage.

Varighed

1 dag

Pris i DKK

6.500

Sprog

Dansk

Active Directory – Tiering
Undgå ondsindede angreb i Active Directory. Dediker en dag til at lære om de bedste praksisser for et robust og sikkert AD-design, og få anbefalinger til strukturer, der minimerer risici.

Varighed

1 dag

Pris i DKK

6.500

Sprog

Dansk

AI og Sprogteknologi
Lær hvordan AI og sprogteknologi, som fx ChatGPT, kan transformere din virksomhed eller offentlige organisation. Kurset er skræddersyet til at udstyre ledere og fagfolk med forståelse og færdigheder, så du kan udnytte AI’s potentiale til at skabe markant værdi.

Varighed

1 dag

Pris i DKK

6.500

Sprog

Dansk

Databricks og Fabric Lakehouse
På dette kursus lærer du, hvordan du etablerer et solidt fundament for Databricks og en Data Lakehouse-arkitektur, som er afgørende for at understøtte din forretnings data og AI behov. Lær hvordan Databricks og Microsoft Fabric bruges bedst muligt, og hvordan de kan integreres og

Varighed

1 dag

Pris i DKK

6.500

Sprog

Dansk

DevOps kursus
Vil du have praktisk erfaring med de nyeste DevOps-værktøjer og teknologier? På dette kursus får du hands-on erfaring med Git, Docker-containere, Kubernetes og CI/CD via Argo CD, så du kan implementere dem i din egen organisation.

Varighed

1 dag

Pris i DKK

6.500

Sprog

Dansk

Mac Management via Microsoft Intune
Er du ansvarlig for at integrere og administrere Apple-enheder i din virksomhed? På dette kursus lærer du at implementere og administrere Macs via Microsofts Intune platform – fra den indledende konfiguration til avanceret device management og sikkerhedsoptimering.

Varighed

1 dag

Pris i DKK

6.500

Sprog

Dansk

Modern Management og Windows Autopilot
På dette kursus lærer du alt om de grundlæggende principper for Modern Management, Autopilot og Zero trust, og du lærer, hvordan man implementerer disse med succes.

Varighed

1 dag

Pris i DKK

6.500

Sprog

Dansk

NIS2 kursus
Dette NIS2 kursus giver dig en forståelse for NIS2-direktivets omfang og formål, og er målrettet dig, der skal i gang med arbejdet med NIS2 implementeringen.

Varighed

1 dag

Pris i DKK

6.500

Sprog

Dansk

PKI – Certifikatforståelse
PKI – Public Key Infrastructure – kan virke komplekst og uoverskueligt for mange. Dediker en dag til at fordybe dig i certifikater og nøgler og få en omfattende forståelse af PKI, med særligt fokus på anvendelse i Microsoft miljøer.

Varighed

1 dag

Pris i DKK

6.500

Sprog

Dansk

Windows 365 Cloud PC
Dette kursus er skræddersyet til dig, der ønsker at uddybe din forståelse og ekspertise inden for Windows 365 Cloud PC. Kurset tilbyder dybdegående indsigt, praktiske øvelser og real-life scenarier, der ruster dig til at mestre Cloud PC.
Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler