Kursus

GlobeAcademy

GlobeAcademy er Globeteams kursusvirksomhed, der giver dig mulighed for at dykke et spadestik dybere ned i forståelsen af de seneste teknologier og direktiver, så du kan håndtere de stadig større krav og den øgede kompleksitet, fx i forhold til IT-sikkerhed eller kunstig intelligens. 

Med disse kurser lærer vi dig at mestre de nyeste teknologier, forordninger og direktiver.

Indhold
Dyk ned i disse emner

GlobeAcademy tilbyder kurser i emner som AI, Beredskab, DORA, NIS2, GDPR,  Benefit Mapping og meget mere. 

I løbet af kurset vil du lære, hvordan disse teknologier kan anvendes til at forbedre effektiviteten, optimere sikkerhed og compliance, drive forretningsmæssig værdi eller skabe innovative produkter og tjenester.

Der kommer løbende nye kurser til, så hold øje med siden her, hvis du vil lære fra de bedste. Vores undervisere er erfarne rådgivere og eksperter med indgående kendskab til hvert deres felt.

Varighed

1 dag

Pris i DKK

6.500

Sprog

Dansk

Beskyttet: Active Directory (AD)
Der er intet uddrag, da dette er et beskyttet indlæg.

Varighed

6 timer

Pris i DKK

5.000

Sprog

Dansk

AI forordningen
På dette kursus om AI forordningen får du en forståelse af de juridiske rammer for data og brugen af kunstig intelligens, herunder en forståelse for samspillet med de databeskyttelsesretlige regler.

Varighed

1 dag

Pris i DKK

6.500

Sprog

Dansk

AI og Sprogteknologi
Lær hvordan AI og sprogteknologi, som fx ChatGPT, kan transformere din virksomhed eller offentlige organisation. Kurset er skræddersyet til at udstyre ledere og fagfolk med forståelse og færdigheder, så du kan udnytte AI’s potentiale til at skabe markant værdi.

Varighed

1 dag

Pris i DKK

6.500

Sprog

Engelsk

Benefit Mapping
Benefit Mapping er en strategisk metode, der benyttes til at identificere, spore og realisere de fordele, et givent projekt eller initiativ skal levere. På dette kursus lærer du at mestre Benefit Mapping som et effektivt kommunikationsværktøj.

Varighed

1 dag

Pris i DKK

6.500

Sprog

Dansk

Beredskabskursus
Har du et driftsansvar? Så har du også et beredskabsansvar. På dette kursus bliver du klogere på de elementer og forudsætninger, der skal til for at etablere en effektiv og helhedsorienteret beredskabsorganisation.

Varighed

5 timer

Pris i DKK

5.000

Sprog

Dansk

DORA kursus
Dette DORA kursus har til formål at give en indføring i DORA-forordningen, dens historie, struktur og krav samt bibringe kursusdeltagere råd og anbefalinger i forbindelse med DORA-implementering og kommunikation.

Varighed

1 dag

Pris i DKK

6.500

Sprog

Dansk

Interact kursus
Vil du optimere din organisations arbejdsgange og effektivisere dataindsamlingen? På dette kursus lærer du alt om Interact platformen, som en blanketløsning, der kan hjælpe din organisation med en sikker og effektiv dataindsamling.

Varighed

1 dag

Pris i DKK

6.500

Sprog

Dansk

NIS2 kursus
Dette NIS2 kursus giver dig en forståelse for NIS2-direktivets omfang og formål, og er målrettet ledere i NIS2-omfattede organisationer, samt jurister og advokater, der arbejder med it-ret, GDPR og cybersikkerhed.
Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler