konsulent

Hvorfor arbejde som konsulent i Globeteam?

konsulent

Bliv konsulent i Globeteam og arbejd med de bedste

Som konsulent i Globeteam får du mulighed for at arbejde sammen med mere end 170 af branchens allerbedste og mest erfarne konsulenter.

Vi er kendt for vores konsulenters høje faglige kompetenceniveau, hvilket blandt andet sikres gennem den særlige forretningsmodel, som er en middelvej mellem en fast stilling og et uafhængigt set-up. 

Således giver Globeteams forretningsmodel dig rig mulighed for faglig sparring med dedikerede og dygtige kolleger, som alle har en klar målsætning om tilsammen at være de bedste i branchen.

Du bliver tilknyttet et stærkt fagteam med en teamleder, hvor der bl.a. afholdes regelmæssige teammøder og virtuelle fagfora. Samtidig får du en unik mulighed for at arbejde tæt sammen med andre dygtige konsulenter på tværs af teams og faglige kompetencer.

Globeteams særlige model holder virkelig – også på langt sigt. Efter 9 år synes jeg stadig, at Globeteam er det bedste af begge verdener – både et fantastisk fagligt og kollegialt miljø (som de traditionelle konsulenthuse), og samtidig frihed og indflydelse til at tage de opgaver, som jeg synes allerbedst om (som selvstændig konsulent). Vi adskiller os fra de traditionelle konsulenthuse, og har beholdt det bedste.”

Betroet rådgiver for kunder

Globeteams konsulenter ser på det fulde billede og yder tillidsskabende rådgivning. Det har ført til en konstant strøm af interessante, højtprofilerede projekter for førende offentlige og private virksomheder.

Som konsulent i Globeteam fungerer du som kundens betroede rådgiver og byder ind med din faglighed og erfaring. Vores konsulenter er drevet af projekter og opgaver, som gør en forskel for den organisation, de udføres i. Selvom du som konsulent selvfølgelig altid er serviceorienteret, så er det også utrolig vigtigt at turde udfordre kunden, så vi hjælper dem til at opnå størst mulig forretningsmæssig værdi.

Det tætte samarbejde på tværs af Globeteams forretningsområder betyder, at vi kan være med hele vejen fra strategi, behovsafklaring, udvikling og implementering af den tekniske løsning til den organisatoriske implementering og forankring.

Flere af vores udviklingsopgaver gennemføres desuden i samarbejde med vores partner i Vietnam, som sætter os i stand til at løse endnu større og mere komplekse opgaver hos kunder på højt kvalitetsniveau og til konkurrencedygtige priser.

konsulent

Fællesskab og det fulde ansvar

Som konsulent i Globeteam får du det bedste af to verdener. Gennem den særlige forretningsmodel nyder du godt af fordelene ved at ”drive egen virksomhed”, og samtidig er du en del af et stærkt professionelt fællesskab. Det giver dig adgang til spændende projekter og samarbejder med dygtige kolleger, sociale arrangementer samt personlig og faglig udvikling gennem sparring og vidensdeling.

Den gyldne middelvej mellem en fast stilling og et uafhængigt set-up betyder også, at du kan fordybe dig i det, du er bedst til, mens du får hjælp fra organisationen til de mere tidskrævende og administrative opgaver. Den centrale administration tager sig af opgaver som salg, rammeaftaler, markedsføring, økonomi, fakturering m.m. Du får med andre ord mulighed for at være specialist og levere den ydelse, du er allerbedst til.

Det kræver en høj faglighed at være en del af Globeteam, og du skal være indstillet på at dele ud af den faglighed og bidrage til fællesskabet. Derudover skal du være åben for samarbejde på tværs af fagområder og stille dig selv og dit netværk til rådighed.

Ud over at have det faglige i orden skal du kunne arbejde sammen på tværs af mange forskellige fagområder og ”kulturer”, samtidig med at du skal kunne drive projekter selvstændigt.

Vi stiller store krav til dine faglige kompetencer og dit commitment over for kunden og din evne til at skabe varige relationer, men samtidig har du stor medbestemmelse over din arbejdssituation under ansvar for opgaven og kunden.

Globeteam har for mig en optimal model, og efter 8 år har jeg fortsat ikke nogen planer om at søge andre udfordringer. Jeg vægter faglighed, fælles sparring og sociale aktiviteter utrolig højt, og det opnår jeg igennem Globeteams særlige model. Friheden til, at jeg selv kan bestemme, hvilken vej jeg vil gå, og hvor langt jeg vil gå, gør vores set-up helt unikt i mine øjne”

konsulent

En belønnende aflønningsstruktur

Globeteams forretningsmodel er en mellemting mellem et traditionelt konsulenthus og en freelance-model, hvor den enkelte konsulent og teamet er selvstændige ”cost centre”, og hvor aflønningen således er ligefrem proportional med resultatskabelsen.

Det vil sige, at du som konsulent i Globeteam er selvstændig, og du får dermed en variabel aflønning, som typisk er højere end i markedet. Til gengæld løber du selv risikoen på eventuel tomgang.

Det er et system, der belønner resultater, evner, samarbejde og afbalancerer interesser. Det betyder, at vi kan honorere vores konsulenter rigtig godt, samtidig med at de har fleksibilitet til at skalere op og ned for at imødekomme forskellige livssituationer.

Yderligere har Globeteam et attraktivt konsulentincitamentsprogram. Kort fortalt betyder det, at du kan blive tilbudt at investere og få andel i Globeteams overskud.
Du kan læse mere om Globeteams nøgletal her.

I Globeteam kan vi således tilbyde dig en moderne professionel trivsel og et fleksibelt arbejdsliv. 

Bliv konsulent

Bliv en del af Globeteam

Er du interesseret i at blive konsulent i Globeteam, så udfyld formularen og upload evt. dit CV. 

Du kan også skrive direkte til mig på pda@globeteam.com

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Philip Dall - Globeteam
Philip Dall
HR Direktør

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler