Konsulent

Bliv sikkerheds-konsulent

konsulent

Bliv sikkerheds-konsulent i Globeteams Risk & Security team

Risk & Security teamets mål er at bistå virksomheder med at accelerere transformationen hen mod en digitaliseret forretningsmodel, som er rustet til at håndtere det hastigt foranderlige trusselsbillede. Og vi er derfor på udkig efter de helt rigtige sikkerheds-konsulenter og specialiserede kompetencer til teamet.

Målet er at gøre hybrid sikkerhed til et centralt og vedrørende forretningsanliggende, og dermed hjælpe it-afdelingen med at få emnet ind i forretningen. Dette skal bl.a. ske gennem en opkvalificering af bestyrelser, direktioner og forretningsenheder, så de gennem situationsbestemt indsigt, kan stille de rigtige spørgsmål til deres organisation og leverandører, såvel som træffe rettidige og rigtige beslutninger.

Hybrid sikkerhed er en forretningsrisiko, som kun kommer tættere på, og som i øvrigt kan have store konsekvenser og ultimativt lukke virksomheder, hvis det går rigtig galt. Derfor handler det mere end nogensinde før om strategisk risiko- og krisestyring, som virksomhederne skal have støtte til at kunne navigere i.

Allerede fra det indledende møde var det tydeligt, at her var en gruppe mennesker, der ligesom jeg selv, går op i deres arbejde, stræber efter at levere den højeste kvalitet og er åbne for det udviklingspotentiale, der ligger i nye ideer og bidrag."

konsulent

Hvem er du?

Du kan blive sikkerheds-konsulent i teamet, hvis du kommer med en solid erfaring i bagagen. Du har styr på de forskellige standarder inden for compliance, informationssikkerhed og risikostyring, og du har dokumenteret praksis-erfaring indenfor selvsamme.

Du skal med andre ord have prøvet mange ting indenfor fagets natur, og du er af dine omgivelser anset som den dygtigste på dit felt. Men ikke mindre væsentligt så skal du også passe godt ind i teamet og kunne agere i organisationer i alle lag.

Teknologi er selvfølgelig nogle værktøjer, vi introducerer, men risikostyring er i vid udstrækning samarbejde og koordinering mellem mennesker, så vi lægger stor vægt på at finde de rette kandidater, som passer ind i teamets dynamik.

Kort og godt har du den erfaring og de kompetencer, der skal til for at blive en del af en eliteenhed. Du har en klar mission om at etablere det bedst mulige bolværk mod den trussel, der kommer som følge af den øgede digitalisering.

Læs her om alle fordelene ved at være konsulent hos Globeteam

Jeg havde et ønske om mere frihed, end jeg har oplevet i mit tidligere arbejde, både frihed i forhold til opgaverne, men også frihed i forhold til mængden af arbejde. Det var også et ønske at prøve at komme ud og arbejde i forskellige sektorer, så jeg kunne lærer mere om sikkerhed på tværs af samfundet, frem for sikkerhed i forskellige dele af det offentlige."

konsulent

Sådan arbejder vi

Virksomheder har en tendens til at anskue risikostyring ud fra eget perspektiv. Det betyder, at fokus er rettet mod virksomhedens ømme punkter, hvor det vil gøre mest ondt at blive ramt. Sikkerhedsforanstaltningerne prioriteres herefter. Dette perspektiv vil vi naturligvis fastholde, men vi vil supplere med yderligere to lag ved at tilføje en modtager- og en modstanderorienteret tilgang.

Modtageren
I den modtagerorienterede tilgang sættes den enkelte virksomhed i centrum for hele processen. Der skal være en modtagerorientering, som er fuldstændig nedarvet i al vores adfærd og metodetilgang – vi har en oprigtig interesse i at forstå organisationen som forudsætning for reelt at kunne hjælpe den videre. Dette skal stå i skarp kontrast til en tilgang, hvor man leverer et ”one size fits all”-produkt.

Modstanderen
Det andet lag i vores tilgang går ud på at sætte sig i modstanderens sted. Med andre ord vil vi afdække, hvor truslen kommer fra. Vi vil tegne et billede af, hvem de er, hvad de vil, og hvordan de ser ud, når de kommer. Med dette billede kan vi klæde virksomheden på til at skabe differentierede sikringsforanstaltninger, som i højere grad imødekommer det faktiske trusselsbillede.

Samarbejde
Vi kommer ikke med et traditionelt konsulent-afsender-perspektiv. Vi søger at erstatte ’værsgo-at-åbne-mappen-med-anbefalinger’ med et tæt og meningsfuldt samarbejde. Kun gennem den dybere forståelse kan vi etablere bæredygtig risikostyring.

Konsulent

Mød sikkerhedsrådgiver Esbern Stig Møller

”Det motiverer mig at komme ud i en virksomhed eller organisation og hjælpe dem med at løfte deres beredskab, fordi de enten ikke selv har evner, vilje eller ressourcer til det.

Når jeg går ud ad døren, så er alle hullerne forhåbentlig lappet, og de er selv blevet klogere på turen. Det, synes jeg, er sjovt og inspirerende!”

 

konsulent

Din teamleder

I spidsen for teamet står Gorm Christiansen, der har haft en årelang og prominent karriere i sikkerhedsbranchen. Gorm er blandt andet tidligere cyberchef i Politiets Efterretningstjeneste (PET), og han har derudover også været IT-chef hos ATP og områdedirektør hos Deloitte.

Gorm arbejdede fra 2015 til 2018 i Politiets Efterretningstjeneste (PET) som Cyberchef. Derefter har han i to år arbejdet for Deloitte, hvor han har rådgivet virksomheder inden for risikostyringområder omkring cyber- og informationssikkerhed.

”Jeg kan naturligvis af gode grunde ikke kommentere på de arbejdsopgaver, jeg tidligere har siddet med i PET. Men det er ingen hemmelighed at sige, at jeg har et dybt kendskab til, hvad det er for et trusselsbillede danske virksomheder står over for, og hvordan dette bør håndteres.

Det er samtidig vigtigt for mig at understrege, at min tilgang til dette arbejde er at sikre, at det foregår på et fundament af ordentlighed.

De virksomheder, som Globeteam arbejder med, skal føle sig 100 pct. trygge ved, at vores rådgivning og vores anbefalinger helt og aldeles matcher det behov, de har. Det er et område, hvor der nogle steder oversælges på baggrund af en frygt, som kan skabes hos mange topchefer, fordi de er usikre på, hvad de står overfor, og at det ikke længere er legitimt at negligere denne trussel,” fortæller Gorm Christiansen.

Har du spørgsmål om rollen som sikkerheds-konsulent, eller ønsker du blot en snak for at få en bedre fornemmelse, så ræk ud til Gorm Christiansen på mobil +45 3093 4757

Hør Gorm Christiansen fortælle om livet som konsulent i Globeteam

Bliv konsulent

Bliv en del af Globeteam

Er du interesseret i at blive konsulent i Globeteam, så udfyld formularen og upload evt. dit CV. 

Du kan også skrive direkte til mig på pda@globeteam.com

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Philip Dall - Globeteam
Philip Dall
HR Direktør

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler