globeteam

Unik forretningsmodel

globeteam

Unik forretningsmodel styrker engagementet og kundetilfredsheden

Globeteam har siden stiftelsen i 2001 formået at skabe en forretning i konstant vækst og med en meget høj kundetilfredshed ved at kombinere en unik forretningsmodel med et højt kompetenceniveau, som sikrer vores kunder engagement, fokus og kvalitet i leverancen.

Globeteam har etableret en unik forretningsmodel, som styrker den enkeltes incitament og derigennem tiltrækker og fastholder nogle af de bedste IT- og forretnings-konsulenter i branchen. Vores forretningsmodel er en mellemting mellem et traditionelt konsulenthus og en freelance-model, hvor den enkelte konsulent og teamet er selvstændige ”cost centre”, og hvor aflønningen således er ligefrem proportional med resultatskabelsen.

globeteam
For Globeteams kunder betyder den unikke forretningsmodel:
globeteam

Dedikerede konsulenter fra start til slut

Globeteams forretningsmodel tilbyder først og fremmest dedikerede konsulenter fra start til slut. Alle konsulenter i Globeteam er alene målt og aflønnet på de resultater, de skaber hos vores kunder. Det skaber fokus og kvalitet i leverancen – og resulterer typisk i langvarige relationer mellem vores kunder og vores konsulenter.

Da aflønningen er ligefrem proportional med resultatskabelsen styrkes konsulenternes engagement og incitament yderligere for at levere den bedste løsning hos kunden og skabe en længerevarende samarbejdsrelation med kunden.

globeteam

B2B-aftaleforhold sikrer navngivne konsulenter

Den unikke forretningsmodel betyder også, at Globeteam – modsat den traditionelle konsulentbranche – indgår kontraktlige aftaler med navngivne konsulenter. Vores kunder ved, hvem der løser opgaven – hele vejen igennem. Da Globeteams konsulenter er selvstændige, indgår de i et business-to-business-aftaleforhold i stedet for et traditionelt arbejdstagerforhold, hvor konsulenten kan forlade en opgave med en måneds varsel.

I et business-to-business-aftaleforhold er konsulenten kontraktligt forpligtet af indgåede aftaler, og den enkeltes ansvar er derfor bundet til opgaven og kunden. Med de omkostninger, der er forbundet med at udskifte nøglepersoner i større IT-projekter, kan vi med denne model tilbyde vores kunder en helt unik fordel.

globeteam

Globeteam tilbyder højt fagligt kompetenceniveau

Globeteam har gennem mere end ti år formået at tiltrække og fastholde de bedste IT- og forretningskonsulenter i branchen bl.a. qua vores forretningsmodel. Vi kan derfor tilbyde vores kunder et konstant højt kompetenceniveau på alle Globeteams forretningsområder. Det høje faglige niveau kombineret med konsulenternes evne og vilje til at sætte sig sammen i tværgående teams for at løse kundens udfordringer gør, at vi er en kompetent partner i komplekse forandringsprojekter.

globeteam

Konsulenternes kompetencer opretholdes og videreudvikles

Globeteams unikke forretningsmodel stiller store krav til, at den enkelte konsulents kompetencer opretholdes og videreudvikles. Dette måles f.eks. gennem konsulenternes certificeringer. Globeteam har i dag mere end 130 certificeringer fra Microsoft fordelt på ca. 30 konsulenter. Alle Globeteams projektledere – og en række konsulenter – er certificeret i PRINCE2, der benyttes til projektledelse i Globeteam. Projektlederne holder dog også certificeringer i f.eks. PMP og Scrum og har generelt erfaringen til at tilpasse sig kundens ønskede projektmodel.

Globeteam har været Microsoft partner siden 2005 og har i dag flere Solutions Partner kompetencer samt Specializations. Derudover blev Globeteam i 2021 kåret som Årets Microsoft-partner i kategorien Modern Workplace.

Læs mere om Globeteams status som Microsoft partner her 

Kontakt os

Vil du vide mere?

Kontakt os gerne via formularen, hvis du vil høre mere om, hvordan Globeteam kan hjælpe din virksomhed eller organisation.

Du finder flere kontaktoplysninger her

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler