globeteam

Temaserier

I Globeteams temaserier går vi i dybden med aktuelle emner. Temaserierne omfatter faglige artikler, webinarer, e-bøger, videoindlæg og meget mere om højaktuelle emner. De publiceres løbende her på siden og på Globeteams LinkedIn-side – så husk at følge os her.

Integreret risikostyring
Temaserier

“Stay safe, start smart” – Globeteam stiller skarpt på cybersikkerhed

Gennem fagligt inspirerende webinarer, dybdegående artikler, erfaringsudveksling og indblik i virksomheders daglige arbejde får du hjælp og inspiration til at håndtere den komplekse sikkerhedsopgave.
Temaserier

Tema om optimering og digitalisering af processer

Hvordan tager man de næste store skridt i digitalisering og optimering af processer? Det spørgsmål og mange flere forsøger vi at besvare i en række webinarer, hvor vi har deltagelse af virksomheder og specialister.
Forskning og Uddannelse
Temaserier

Temaserie om værdiskabende dataanvendelse og AI

Få inspiration til at øge værdien af din virksomheds data med AI og ML. Læs interviews med tre ledere, cases fra både offentlige og private virksomheder og få indsigt i Globeteams tilgang til dataprojekter.
Temaserier

Temaserie om digitalt samarbejde – “Work is not a place”

Hvordan sikrer du de bedste rammer for en digital arbejdsplads, der giver medarbejderne mulighed for at arbejde fleksibelt og skaber værdi for forretningen? Det får du inspiration til i denne temaserie.
Læs temaserie om dialogbaseret ESDH-implementering
Temaserier

Temaserie om dialogbaseret implementering af ESDH

Succesen af en kommunes ESDH-system afhænger i høj grad af, hvordan det bliver implementeret. I en række artikler beskriver vi, hvordan kommunen kan øge værdien af deres ESDH med dialogbaseret implementering.
Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler