Om Globeteam

Om Globeteam

Konsulenthus med høj faglighed, vækst og tilfredse kunder

Globeteam er et konsulenthus med høj faglighed, konstant vækst og særligt glædeligt: Meget tilfredse kunder. Vi hjælper vores kunder med at optimere deres forretning og IT og har foruden dyb teknisk specialisering og erfaring en solid forretningsforståelse for virksomheders særlige udfordringer og investeringer i IT-strategiske tiltag og løsninger.

Globeteam fik ved indgangen af 2018 en af erhvervslivets sværvægtere ind i ejerkredsen. Kirk Kapital, Lego-familiens holdingselskab, købte 34 pct. af Globeteam og kom til at eje hele 46 pct. af konsulentvirksomheden.

I 2021 køber Norvestor VIII, en fond forvaltet af den nordiske private equity-aktør Norvestor, sig til majoritetsaktieposten via Kirk Kapital og selskabets stifter, Claus Moldow. Både Kirk Kapital og Claus Moldow fortsætter som aktionærer med henholdsvis 25 pct. og godt 10 pct. af aktierne i selskabet. Også selskabets anden stifter, Morten Strunge Nielsen, fortsætter som aktionær med en ejerandel på også godt 10 pct.

Læs mere om Globeteam og vores historie her

Globeteam er modsat andre konsulenthuse leverandøruafhængige og har konsulentkompetencer, der strækker sig fra tunge forretningskonsulenter til dybe teknologispecialister. Det gør os i stand til at løse komplekse projekter både på tværs af kundens forretning og IT, samt at gennemføre specialiserede tekniske løsninger, som samtidig understøtter kundens forretning, forbedrer kundeoplevelsen og øger virksomhedens indtjening.

Synergien mellem konsulenternes stærke kompetencer kombineret med Globeteams unikke forretningsmodel differentierer os i markedet, og gør Globeteam til en kompetent og professionel samarbejdspartner for din virksomhed.

“At Globeteam som ét konsulenthus har kunnet bringe den palette af kompetencer i spil i projektet, har haft stor værdi for os. Og så er de lykkedes med at gennemføre en total udskiftning af hele vores digitale infrastruktur ude i bilerne og i vores datacenter på mindre end 10 måneder midt i en global pandemi. Endda indenfor budgettet. Det er supergodt gået og meget tilfredsstillende.”
Gert Frost, administrerende direktør i TAXA 4×35

 

Globeteam tilbyder ydelser og leverancer inden for og på tværs af følgende hovedområder

  • Business Consulting: Globeteam kan hjælpe dig med at skabe sammenhæng mellem IT og forretningen, så IT-investeringens forretningsmæssige værdi maksimeres, og organisationens indtjening, kvalitet og service optimeres. Vi tilbyder en bred vifte af ydelser inden for business consulting fra forretningsstrategi, IT-strategi og forretnings- og driftsprocesser til projektledelse, og vi sammentænker altid Globeteams samlede kompetencer og ydelser i vores arbejde, når der er behov for det.
  • Cyber- og informationssikkerhed: I Globeteam reducerer vi kompleksiteten ved at zoome ind på den konkrete sikkerhedsudfordring i et konkret sikkerhedsprojekt. Virksomheder kan ikke løse alt på én gang. Det er der ikke tid, penge eller ressourcer til. Det handler om at gribe fat i det hjørne af den digitale transformationsproces, der giver mest forretningsværdi her og nu. Vores brede ydelsespalette dækker bl.a. integreret risikostyring, krisestyring, compliance og sikkerhedsarkitektur.
  • Infrastruktur: Globeteam kan hjælpe dig med at optimere og modernisere din IT-infrastruktur, så du opnår en mere stabil drift og en mere effektiv arbejdsstyrke. Vi tilbyder en bred vifte af ydelser indenfor infrastruktur fra strategisk rådgivning til teknisk bistand og implementering. Globeteam hjælper med alt fra enkeltstående opgaver til større pakkeløsninger.
  • Udvikling: Globeteam udvikler og implementerer kundespecifikke løsninger, som sikrer forretningsmæssig værdi. Vi tilbyder både assistance til at tilpasse og skræddersy standardapplikationer fra de store softwareudbydere og til udvikling og vedligehold af kundespecifikke løsninger. Vi lægger vægt på, at vores løsninger og anvendelse af teknologi altid er fremtidssikret og bidrager til at effektivisere forretningen.

Fokuserede løsninger og synergier mellem kompetencer

Globeteams dybt tekniske konsulenter arbejder tæt sammen med Globeteams strategi- og management-konsulenter og sikrer dermed dig som kunde en helhedsorienteret rådgivning, hvor teknologien ikke bliver et mål i sig selv, men et middel til at forbedre forretningen og dermed øge værdien for vores kunder.

Globeteams leverancer har allerede vist sin værdi hos eksisterende kunder og resulterer typisk i længerevarende samarbejdsrelationer, hvor stadig nye opgaver løses af vores konsulenter.

Vil du vide mere om Globeteam, er du velkommen til at kontakte os

Du kan se eksempler på vores referencer her

Nyheder


ValuepropositionDigitaliseringsrejse: Globeteam understøtter din digitaliseringsrejse med de nyeste teknologier og velafprøvede IT-løsninger. Vi er med på hele rejsen ved at rådgive, udvikle og implementere, til du står med en skræddersyet løsning, som støtter op om din forretnings aktuelle behov.

Digitale økosystemer: Globeteam skaber digitale økosystemer på tværs af organisationen. Vi integrerer og forbinder dine forretningsprocesser og systemer, så dine slutbrugere oplever sikre, effektive og sammenhængende løsninger med høj brugervenlighed.

Vedligehold og drift: Globeteam vedligeholder og drifter dine digitale løsninger både on-prem og i skyen. Vi baserer vores support på best practises inden for sikkerhed, standardisering og cost of ownership, så du kan fokusere på din kerneforretning.

Eye swirl spiral infinity vector icon. Creative camera shutter vision icon. Photo video control sign.Globeteams vision:

Vi er et af Danmarks mest anerkendte konsulenthuse. Vi er kendt for vores evne til at identificere og implementere digitalisering end-to-end, der sikrer dig effektivitet, konkurrencekraft og tilfredshed hele vejen til dine slutbrugere. 

Vi er et konsulenthus, der stiller med loyale, dynamiske og kompetente seniorkonsulenter, som tager ansvar og fører dig sikkert videre gennem din digitaliseringsrejse.

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?