globeteam

Nøgletal

globeteam

Globeteam fortsætter væksten med positive nøgletal

2020 har budt på fortsat vækst hos Globeteam. Vi har i en coronatid ikke kun formået at holde forretningen i gang, men ovenikøbet øget omsætningen med 14,5 pct. til 323 mio. kr. fra 282 mio. kr. i 2019.

“2020 har været et tilfredsstillende år. Vi glæder os over den positive udvikling, som Globeteam er inde i, og vi ser frem til fortsat at kaste os over masser af spændende opgaver,” siger Claus Moldow, adm. direktør i Globeteam og fortsætter:

”Væksten er bl.a. resultat af, at Globeteam gik ind i året 2020 med et godt fundament i form af en stærk ordrebeholdning og pipeline, og vi lykkedes med at gennemføre komplekse projekter hos både eksisterende og nye kunder. Men særligt, at Globeteam har været hurtig til at omstille forretningen efter de aktuelle behov i samfundet.”

Succesfuld omstilling

2020 blev også et år, hvor virksomhedernes digitale omstilling accelererede, og vi oplevede, at efterspørgslen på strategiopgaver og it-relaterede ydelser virkelig tog fart.

”2020 var et ekstraordinært år, der stillede ekstraordinære krav til omstillingsparathed. Globeteams konsulenter formåede ikke bare at omstille måden, hvorpå de selv interagerer og rådgiver kunder, de spillede også en vigtig rolle i omstillingen og digitaliseringen af mange danske arbejdspladser. Dette er blevet anerkendt af de mange kunder, som har betroet Globeteam med at rådgive og implementere denne vigtige omstilling, og det blev anerkendt af Microsoft, som tildelte Globeteam prisen som årets Microsoft-partner i kategorien Modern Workplace,” lyder det fra bestyrelsesmedlem Andreas Færk, Kirk Kapital.

Gode fremtidsudsigter

Hos Globeteam forventer vi, at fortsætte væksten i 2021. Vi er allerede kommet godt fra start og forventer en tocifret vækst i det nye budget.

For at styrke vores forretning yderligere optimerer vi blandt andet Globeteams rekrutteringsindsats og udvider i starten af 2021 vores ydelsespalette med en ny forretningsenhed. Foruden dette investerer Globeteam løbende i eget IP indenfor forskellige områder, som i stigende grad bruges som motoren i en række af de løsninger, vi tilbyder til markedet. En investering, som vi fortsætter med fremadrettet.

Ikke mindst som resultat af at den norske investeringsfond, Norvestor, er blevet ny hovedaktionær med en målsætning om at ekspandere både inden- og udenfor Danmarks grænser.

Læs mere i pressemeddelelsen: Norvestor køber sig ind i Globeteam

For yderligere information kontakt Morten Huse Eikrem-Jeppesen, PressConnect, mobil +45 53 85 07 70.

Globeteam

Læs Globeteams "Årsberetning i overblik 2020"

I årsberetningen kan du bl.a. læse:

Globeteam i nøgletal

Omsætning 2013-2020

2013: 85 mio. kr.
2014: 108 mio. kr.
2015: 127 mio. kr.
2016: 143 mio. kr.
2017: 195 mio. kr.
2018: 240 mio. kr.
2019: 282 mio. kr.
2020: 323 mio. kr.

 

For nærmere information, kontakt:
Claus Moldow, CEO, Globeteam
Mobil: +45 26310001
E-mail: cm@globeteam.com

Kontakt os

Vil du vide mere?

Kontakt os gerne via formularen, hvis du vil høre mere om, hvordan Globeteam kan hjælpe din virksomhed eller organisation.

Du finder flere kontaktoplysninger her

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler