globeteam

Nøgletal

globeteam

Globeteam kommer solidt ud af 2023

Årsregnskabet for 2023 viser en imponerende vækst og en styrket markedsposition. Med en omsætning på 392 mio. kr., en vækst på 14,3 pct. i forhold til 2022, og en indtjening efter skat på 36,5 mio. kr., har Globeteam cementeret sin position som en førende aktør inden for rådgivning og managed services.

Claus Moldow, CEO hos Globeteam, er også godt tilfreds med resultatet.

“2023 var et år, hvor vi virkelig kunne mærke, at vores strategiske investeringer bar frugt. Vores fokus på sikkerhedstjenester og integration af AI i vores løsninger har ikke bare øget vores markedsposition, men også styrket vores relationer til både nye og eksisterende kunder,” siger Claus Moldow.

I løbet af året har Globeteam sikret flere betydningsfulde rammeaftaler, herunder en fireårig aftale med Rigspolitiet til en værdi af 85 mio. kr., og en treårig aftale med Danske Regioner. Disse aftaler understreger virksomhedens dybe engagement og ekspertise inden for den offentlige sektor, hvor 60 pct. af omsætningen i 2023 blev genereret.

2023 markerede også et betydeligt gennembrud inden for sikkerhedsrådgivning og risikostyring, med en vækst på over 62 pct. i dette område.

“Vores team på over 60 sikkerhedseksperter – ud af i alt 183 Globeteam-konsulenter – har virkelig løftet vores position inden for sikkerhed. Vi har hjulpet flere private og offentlige virksomheder med at håndtere og komme sig efter hackerangreb, hvilket vidner om styrken i vores strategiske og taktiske sikkerhedsrådgivning,” siger Claus Moldow.

Med blikket rettet mod 2024 har Globeteam ambitiøse planer om vækst, især i Jylland og på Fyn, hvor virksomheden allerede har etableret sig med over 100 forskellige kunder.

“Vores fokus på infrastruktur, AI, cloudtjenester, risikostyring og IT-sikkerhed vil blive intensiveret i de kommende år. Vi forventer at udvide vores kundeportefølje og antallet af konsulenter markant,” fortæller Claus Moldow.

Globeteam har også etableret GlobeAcademy, der tilbyder kompetenceudvikling inden for bl.a. de nyeste teknologier og metoder som AI og Platform Engineering. Den positive respons og det høje tilfredsniveau hos deltagerne bekræfter effektiviteten af Globeteams tilgang til uddannelse og kompetenceudvikling.

Med ankomsten af Andreas Strandbygaard som managing director hos Globeteam i Danmark i starten af 2024, styrkes Globeteams danske ledelse yderligere. Strandbygaards erfaring fra Accenture og Netcompany vil bidrage til at skærpe fokus på tjenester, der kombinerer Globeteams strategiske og tekniske styrker på tværs af virksomhedens kompetenceområder.

For yderligere information kontakt Morten Huse Eikrem-Jeppesen, PressConnect, mobil +45 53 85 07 70.

 

 

Globeteam

Globeteams "Årsberetning i overblik 2023"

I årsberetningen kan du bl.a. læse:

Globeteams Årsrapport 2023

Du kan downloade Globeteams Årsrapport 2023 her under.   

Kontakt os

Vil du vide mere?

Kontakt os gerne via formularen, hvis du vil høre mere om, hvordan Globeteam kan hjælpe din virksomhed eller organisation.

Du finder flere kontaktoplysninger her

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler