Om Globeteam

Salg

Din indgang til en bedre sammenhæng mellem IT og forretning

Globeteams salgsteam er din primære indgang til Globeteam. Vi har en ambition om at kunne give dig en objektiv rådgivning og sparring, så du kan beslutte, i hvilket omfang Globeteams ydelser og løsninger vil kunne løse de behov og udfordringer, IT og forretning står over for.

Salgsteamet er dit gennemgående kontaktpunkt lige fra den indledende dialog til præsentation af konkrete løsningsoplæg, tilbud, kontraktudformning og leveranceopfølgning. Det centrale er, at du som kunde oplever en sammenhængende leverancekvalitet, hvor Globeteams konsulenter tager et end2end-ansvar.

Vores målsætning er, at kommunikation og samarbejde mellem kunde og Globeteam skal være drevet af en professionel og pragmatisk tilgang. Det ser vi som grundlaget for et sundt kunde/leverandør-forhold. Som kunde skal du i hele processen opleve dedikerede konsulenter i et ukompliceret og transparent forløb, hvor der leveres til tiden og som aftalt. Vores fokus er på det, der står på linjerne – ikke mellem.

Vi har en ambition om ikke alene at blive opfattet som en leverandør af konsulentydelser, men som en professionel sparringspartner og rådgiver, der kan bidrage til at optimere både IT og forretning.

Tag fat i os, så vi kan give et bud på, hvordan Globeteam kan hjælpe jer videre og rådgive om ydelser og løsninger, som går på tværs af din organisation, IT og forretning.

Mød Globeteams salgsteam

Hver person i Globeteams salgsteam er accountansvarlig for en række offentlige og private kunder, ligesom de hver især er dedikeret til at varetage salg og løbende udvikling af ydelser og koncepter inden for et af Globeteams tre primære forretningsområder.

Peter Langvad er ansvarlig for salgsteamet og for forretningsområdet udvikling, der omfatter udvikling af kundespecifikke løsninger, systemintegration og tilpasning af standardapplikationer fra andre softwareudbydere.
Leverancerne spænder bredt med tyngde inden for brugeradministrations- og procesløsninger rettet mod den offentlige sektor.
Kontakt Peter
Peder-Lind-Sorensen
Peder Lind Sørensen  er ansvarlig for forretningsområdet infrastruktur, hvor Globeteam tilbyder en bred vifte af infrastrukturydelser fra rådgivning og teknisk bistand til implementering af komplekse infrastrukturløsninger.
Peder vil være kontaktpunkt for opgaver inden for infrastrukturområdet og varetager derudover også den daglige kontakt med Microsoft omkring Globeteams partnerskab.
Kontakt Peder
Henrik-Gissel-Szokody

Henrik Gissel Szokody er ansvarlig for forretningsområdet business consulting, som dækker et bredt spektrum af strategiske ydelser inden for rådgivning, strategiudvikling, procesoptimering og projektledelse.
Ydelserne retter sig bredt mod den offentlige og private sektor og omfatter specifik kompetence indenfor CRM og rådgivning til transportsektoren.
Kontakt Henrik

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?