globeteam

Globeteams salgsteam

globeteam

Din indgang til en bedre sammenhæng mellem it og forretning

Globeteams salgsteam er din primære indgang til Globeteam. Vi har en ambition om at kunne give dig en objektiv rådgivning og sparring, så du kan beslutte, i hvilket omfang Globeteams ydelser og løsninger vil kunne løse de behov og udfordringer, it og forretning står over for.

Salgsteamet er dit gennemgående kontaktpunkt lige fra den indledende dialog til præsentation af konkrete løsningsoplæg, tilbud, kontraktudformning og leveranceopfølgning. Det centrale er, at du som kunde oplever en sammenhængende leverancekvalitet, hvor Globeteams konsulenter tager et end-to-end-ansvar.

globeteam

Mød Globeteams salgsteam

Hver person i Globeteams salgsteam er accountansvarlig for en række offentlige og private kunder, ligesom de hver især er dedikeret til at varetage salg og løbende udvikling af ydelser og koncepter inden for et eller flere af Globeteams forretningsområder.

Udvikling

Forretningsområdet omfatter udvikling af kundespecifikke løsninger, systemintegration og tilpasning af standardapplikationer fra andre softwareudbydere.

Peter Langvad

Peter Langvad er ansvarlig for forretningsområdet udvikling.

Leverancerne spænder bredt med tyngde inden for brugeradministrations- og procesløsninger rettet mod den offentlige sektor.

Kontakt Peter

Christoffer Meier

Christoffer Meier understøtter forretningsområdet udvikling.

Christoffer sidder i dag som kontaktpunkt på en del af Globeteams kunder primært orienteret mod den private sektor. Leverancerne spænder fra rådgivning omkring specifikke platforme til implementering af større systemintegrationer med dansk og internationalt fokus.

Kontakt Christoffer

Infrastructure, cloud & security

Globeteam tilbyder en bred vifte af ydelser inden for infrastruktur, cloud og sikkerhed. Fra rådgivning og teknisk bistand til implementering af komplekse løsninger.

Peder Lind Sørensen

Peder er overordnet ansvarlig for salgsteamet i infrastructure, cloud & security og varetager derudover også den daglige kontakt med Microsoft omkring Globeteams partnerskab.

Peder har været tilknyttet Globeteam siden 2014. En af Peders styrker er, at han har stor forståelse for de tekniske budskaber og kan bidrage til at omsætte dem til værdi for organisationen.

Kontakt Peder

Jakob Juel Olsson

I Globeteam medvirker Jakob til at kombinere teamets faglige tekniske ekspertise med den kommercielle vinkel overfor kunderne.

Jakob har mange års erfaring med sikker infrastruktur og har fokus på at rådgive og hjælpe kunderne, så IT understøtter deres forretning og behov.

Kontakt Jakob 

Kim Svane Pedersen

Gennem mangeårig erfaring og en solid teknisk forståelse understøtter Kim salget i Infrastructure Cloud & Security og hjælper med at omsætte IT-investeringer til forretningsmæssig værdi.

Desuden varetager Kim en række opgaver i relation til Globeteams markedsrettede aktiviteter i samarbejde med vores marketingafdeling.

Kontakt Kim 

Digital Management

Forretningsområdet Digital Management dækker et bredt spektrum af strategiske ydelser inden for rådgivning, strategiudvikling, procesoptimering og projektledelse.

Henrik Gissel Szokody

Henrik er ansvarlig for forretningsområdet Digital Management, som retter sig bredt mod den offentlige og private sektor og bl.a. omfatter specifik kompetence indenfor CRM og rådgivning til transportsektoren.

Kontakt Henrik

Risk & Security, Managed Services, ERP, ECM mv.

Peter Pohani

Peter er ansvarlig for at understøtte salget i flere af Globeteams mindre forretningsenheder, som omfatter ydelser inden for: Sikkerhed, managed services, strategisk rådgivning og projektledelse, ECM samt ERP.  

Desuden er Peter account ansvarlig for en række strategiske kunder i både den private og offentlige sektor. 

Kontakt Peter

globeteam

Professionelt og pragmatisk samarbejde

Vores målsætning er, at kommunikation og samarbejde mellem kunde og Globeteam skal være drevet af en professionel og pragmatisk tilgang. Det ser vi som grundlaget for et sundt kunde/leverandør-forhold. Som kunde skal du i hele processen opleve dedikerede konsulenter i et ukompliceret og transparent forløb, hvor der leveres til tiden og som aftalt. Vores fokus er på det, der står på linjerne – ikke mellem.

Vi har en ambition om ikke alene at blive opfattet som en leverandør af konsulentydelser, men som en professionel sparringspartner og rådgiver, der kan bidrage til at optimere både IT og forretning.

Tag fat i os, så vi kan give et bud på, hvordan Globeteam kan hjælpe jer videre og rådgive om ydelser og løsninger, som går på tværs af din organisation, IT og forretning.

Kontakt os

Vil du vide mere?

Kontakt os gerne via formularen, hvis du vil høre mere om, hvordan Globeteam kan hjælpe din virksomhed eller organisation.

Du finder flere kontaktoplysninger her

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler