Om Globeteam

Salg

– din indgang til en bedre sammenhæng mellem IT og forretning

Globeteams salgsorganisation er din primære indgang til Globeteam. Vi har en ambition om at kunne give dig en objektiv rådgivning og sparring, så du kan beslutte, i hvilket omfang Globeteams ydelser og løsninger vil kunne løse de behov og udfordringer, IT og forretning står over for.

Salgsorganisationen er dit gennemgående kontaktpunkt lige fra den indledende dialog til præsentation af konkrete løsningsoplæg, tilbud, kontraktudformning og leveranceopfølgning. Det centrale er, at du som kunde oplever en sammenhængende leverancekvalitet, hvor Globeteams konsulenter tager et end2end-ansvar.

Vores målsætning er, at kommunikation og samarbejde mellem kunde og Globeteam skal være drevet af en professionel og pragmatisk tilgang. Det ser vi som grundlaget for et sundt kunde/leverandør-forhold. Som kunde skal du i hele processen opleve dedikerede konsulenter i et ukompliceret og transparent forløb, hvor der leveres til tiden og som aftalt. Vores fokus er på det, der står på linjerne – ikke mellem.

Vi har en ambition om ikke alene at blive opfattet som en leverandør af konsulentydelser, men som en professionel sparringspartner og rådgiver, der kan bidrage til at optimere både IT og forretning.

Tag fat i os, så vi kan give et bud på, hvordan Globeteam kan hjælpe jer videre og rådgive om ydelser og løsninger, som går på tværs af din organisation, IT og forretning.

 

Peter Langvad er er ansvarlig for salgsteamet og er derudover accountansvarlig for en række offentlige og private kunder. Peter har fokus på løbende at få udviklet Globeteams portefølje af ydelser og koncepter, så Globeteam bedst muligt dækker vores kunders og markedets behov. Dette sker mod specifikke industrisegmenter og offentlige sektorer, eksempelvis den kommunale og offentlige sektor, hvor Globeteam opbygger sammenhængende ydelser rettet mod de konkrete behov, kunden står over for.
Kontakt Peter
Peder-Lind-Sorensen
Peder Lind Sørensen arbejder som Key Account Manager. Peder er primært ansvarlig for salg af komplekse og mindre komplekse infrastruktur-løsninger og services i Jylland. Peder forstår den tekniske, såvel som den organisatoriske og procesmæssige vinkel af projekterne, og sikrer dermed en organisatorisk implementering til værdi for alle interessenter i virksomheden. Peder varetager i dagligdagen også kontakten med Microsoft.
Kontakt Peder
Henrik-Gissel-Szokody
Henrik Gissel Szokody er Senior Executive i salgsteamet. Henrik arbejder med rådgivning og salg af Globeteams ydelser samt udvikling af nye koncepter. Henriks fokus er inden for et bredt spektrum af services fra mindre opgaver til projektleverancer inden for optimerings- og forretningsanalyse, transformations- og migreringsprojekter samt outsourcing af applikations- og infrastrukturvedligehold.
Kontakt Henrik
Jes-Mou-Jessen
Jes Mou Jessen er Senior Executive i salgsteamet. Jes arbejder med salg af Globeteams helhedsorienterede ydelser, der fokuserer på at forbedre vore kunders forretning med teknologi som et væsentligt middel. Jes’ signatur er at fokusere på det relevante i leverancerne eksekveret på en smidig og effektiv måde gennem anvendelse af en agil tilgang. Jes er din sparringspartner, der kan finde pragmatiske løsninger, uanset om temaet er digital transformation, projekter med udfordringer, digitale ambitioner, automatisering af processer, vejen til Cloud, resultatfokuseret it-projektledelse eller optimering af forretningen understøttet af it.
Kontakt Jes

Globeteam tilbyder ydelser inden for og på tværs af tre hovedområder

Business model

skab sammenhæng mellem it og forretning

Globeteam hjælper dig med at optimere værdien af dine it-løsninger ved at sikre, at de understøtter forretningens

strategi og vision

Optimer og moderniser din
IT-INFRASTRUKTUR 

Globeteam sikrer dig en velfungerende it-infrastruktur, så du opnår en mere stabil drift og øget medarbejdereffektivitet

understøt forretningen med en skræddersyet it-løsning

Globeteam tilbyder assistance til at udvikle eller tilpasse it-løsninger, som møder forretningens specifikke behov


ER DU INTERESSERET I AT HØRE MERE?

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?