globeteam

Globeteams værdier

globeteam

Se hvilke værdier Globeteam står for, og hvordan de kommer vores kunder til gode

I Globeteam definerer vi os ud fra en række værdier, som vi lægger vægt på altid at praktisere i vores arbejde til gavn for både kunder og samarbejdspartnere.

Nedenstående værdier fungerer således som et spejl for vores handlinger, adfærd og udvikling.

Relationer

Vi har fokus på kunderne og dyrker og respekterer vores relationer. Vi er seriøse i vores rådgivning af kunderne. Kun ad den vej er det muligt at opbygge et langsigtet og tillidsfuldt forhold mellem os og kunden.

Kompetencer

Vi har fokus på hele tiden at udvikle vores kompetencer, så vi altid kan præsentere kunden for de bedste løsninger og yde den mest kompetente faglige rådgivning. Vi leverer kvalitet og tager ansvar for opgaven, processer og resultatet.

Integritet

Vi er åbne omkring vore ydelser og kompetencer. Vi stiller os altid på kundens side og tilbyder de løsninger, som bidrager til, at virksomhederne når deres mål. En opgave er først løst, når den er fulgt helt til dørs.

Rummelighed

Vi giver plads til både eneren og fællesskabet og kan håndtere det komplekse og det uventede. Vi er rummelige overfor menneskelige og faglige forskelle, så længe det er til Globeteams og kundernes fordel. Derfor evner vi at tiltrække og fastholde de allerdygtigste – også dem, der nogle gange har behov for lidt mere plads, end der typisk er i en traditionel organisation.

Frihed

Vi forpligter vores konsulenter i et B2B-forhold, hvor de på deres virksomheds vegne er pligtig til at gennemføre indgående konsulentopgaver. Samtidig har vores konsulenter stor frihed til at arbejde med det, den enkelte er bedst til og begejstres af. Derfor har Globeteam sjældent udskiftninger af konsulenter på opgaver.

Læs mere om Globeteams unikke forretningsmodel, som er med til at gøre Globeteam til et unikt konsulenthus.

Kontakt os

Vil du vide mere?

Kontakt os gerne via formularen, hvis du vil høre mere om, hvordan Globeteam kan hjælpe din virksomhed eller organisation.

Du finder flere kontaktoplysninger her

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler