Konsulent

Bliv management konsulent

konsulent

Hvad får du som management konsulent?

Som management konsulent i Globeteam får du den perfekte kombination af at være ansat i et etableret firma med kolleger og en stærk administration, samtidig med at du i vid udstrækning har fleksibiliteten og friheden som selvstændig ift. valget af opgavetyper og arbejdsbyrde. Det vil sige, at du kan have stor afveksling i dit daglige arbejde i form af forskellige opgaver og brancher samt mulighed for selv at sætte tempoet.

Du indgår i et fagligt stærkt fællesskab, hvor alle har en klar målsætning om at være sammen om at være de bedste i branchen, hvor man udveksler ideer og best practices, hvor sparring med dygtige og erfarne konsulenter er en naturlighed, og hvor der er mulighed for at deltage i spændende faglige og sociale aktiviteter.

Konstellationen giver dig desuden adgang til en stor kundebase og projektportefølje, ligesom du får mulighed for at deltage i større opgaver og offentlige udbud, end det ville være muligt på egen hånd.

I Globeteam sidder en stærk administration, som tager sig af papirarbejde, kontrakter, salg, rammeaftaler, markedsføring, økonomi, fakturering m.m., og som giver dig en stærk platform at stå på, så du kan koncentrere dig om dine kernekompetencer hos kunderne.

Sidst men ikke mindst er der en god sammenhæng mellem indsats og belønning, hvor Globeteams forretningsmodel gør det attraktivt at yde en ekstra indsats.

konsulent

Mød management konsulent Allan Houmann Nielsen

I Globeteam har Allan fået mulighed for i høj grad selv at definere sine opgaver og sin hverdag – og dermed udfolde konsulentrollen, sådan som han mener, den bør udfoldes.

konsulent

Hvem er du?

Du har solid forretningsforståelse, som du har oparbejdet gennem uddannelse og mange års erfaring med digital transformation, forretningsudvikling, og projektledelse fra toplederstillinger eller som management-konsulent.

Dit ønske er nu at vende tilbage til kernen af dine kompetencer: Nemlig at være udførende konsulent og skabe værdi for kundens forretning som trusted advisor.

Du råder over et bredt metodeapparat inden for forretningsudvikling, digitalisering samt forandringsledelse i store organisationer og komplekse IT-programmer, således at du kan klæde kunden på til at tage kvalificeret stilling til den bedst mulige strategi og model til understøttelse af organisationens projekter og fremtidige kompetencebehov.

Det vil sige, at du kan påtage dig roller som strategisk rådgiver, projektleder, operationel implementeringskonsulent og sparringspartner for både ledelse og medarbejdere. Du skal være i besiddelse af værktøjer til kommunikation med både de involverede medarbejdere og topledelsen og på den måde kunne agere bindeled mellem den tekniske og den forretningsmæssige udnyttelse af IT i organisationen – både i private og offentlige virksomheder.

Kort sagt vil du passe ind i teamet, hvis du har et ønske om at gøre brug af dine faglige kernekompetencer til at skabe værdi for kundens forretning, trives i spændingsfeltet mellem specialister og ledelse og føler stolthed, når kunden er tilfreds.

Læs mere om, hvilke profiler vi søger til management området i Globeteam

Globeteam tilbyder erfarne konsulenter muligheden for at dyrke deres faglighed uden at skulle jonglere mange af de fornøjelser, der typisk følger med lederjobs i konsulentbranchen. Det gør, at samarbejdet med kunden er mere fagligt rendyrket, hvilket skaber gode rammer for gensidig tillid"

konsulent

Typiske projekter som management konsulent

Globeteam tilbyder en bred vifte af ydelser indenfor mangement consulting fra strategisk rådgivning til bistand og implementering af digitaliseringsstrategier og handlingsplaner. Vi arbejder tæt på kunderne, hvilket vil sige, at du får mulighed for at komme ind til kernen af dine kompetencer: Nemlig at være udførende konsulent og skabe værdi for kundens forretning som trusted advisor.

Med andre ord vil du med afsæt i din solide forretningsforståelse, som du har oparbejdet gennem mange års erfaring med digital transformation, forretningsudvikling og projektledelse fra toplederstillinger eller som konsulent, beskæftige dig med at hjælpe vores kunder med at bringe værdi til forretningen ved at rådgive indenfor dine kompetencer.

Se hvilke management opgaver, vi typisk arbejder med

Hør Jesper Vraa fortælle om livet som konsulent i Globeteam

Bliv konsulent

Bliv en del af Globeteam

Er du interesseret i at blive konsulent i Globeteam, så udfyld formularen og upload evt. dit CV. 

Du kan også skrive direkte til mig på pda@globeteam.com

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Philip Dall - Globeteam
Philip Dall
HR Direktør

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler