globeteam

Cases

Gå på opdagelse i vores cases, og lad dig inspirere til, hvordan vi også kan hjælpe dig og din virksomhed/organisation med innovative løsninger og stærke forretningsresultater inden for udvikling, strategi, sikkerhed og infrastruktur. 

Seneste nyheder

5. september 2022

Ved at gennemføre en struktureret proces med ledelsen og IT har Superfos lagt en klar digitaliseringsstrategi for de kommende år
9. december 2021
Fælles fremtidsvisioner blev til håndgribelige handleplaner i Danmarks Miljøportal
Qua et omfattende strategiarbejde fandt fageksperterne i Danmarks Miljøportal ud af, at fælles fodslag og benhårde prioriteringer var vejen frem i planlægningen af fremtidens systemudvikling.
9. december 2021
Lolland Kommune strammer sikkerhedsbardunerne med Zero Trust-implementeringer
Som et led i en større digitaliseringsrejse skærper Lolland Kommune deres fokus på informationssikkerheden. Det skal være lettere for kommunen at styre sikkerheden på tværs af en hybrid arbejdsplads.
28. marts 2021
Saniona bruger Microsofts cloudteknologi til at understøtte deres internationale ekspansion
Den danske biofarmaceutiske virksomhed Saniona er på vej ind på det amerikanske marked. Selskabet har valgt at basere deres it-understøttelse på Microsofts cloudbaserede teknologi.
23. februar 2021
Danmarks Miljøportal bygger ny datamodel i Azure og tager et stort skridt ind i fremtiden
Danmarks Miljøportal bygger ny datamodel i Microsoft Azure. Effekten af den nye platform skal måles i hurtigere arbejdsgange, højere datakvalitet og et mere solidt beslutningsgrundlag.
19. februar 2021
Milestone Systems sparer 20% på deres Azure-omkostninger
Med en rightsizing-analyse realiserer Milestone Systems en markant besparelse på deres infrastrukturomkostninger i skyen.
10. februar 2021
Grundejernes Investeringsfond vil bruge machine learning-model til at effektivisere kontrollen af udlejernes regnskaber
Globeteam dataprojekt skal bidrage til at optimere udvælgelsen af regnskaber, der indeholder fejl og derfor skal udtages til manuel kontrol.
5. februar 2021
Taxa 4×35 gennemfører digital transformation og styrker konkurrencekraften
Med en digital opgradering af udstyr, software og infrastruktur har TAXA 4×35 forladt deres brændende platform og er nu klar til at udnytte mulighederne i en mere digital forretningsmodel.
8. december 2020
Virtual Desktop i Davidsens Tømmerhandel løste grønlandske forbindelsesproblemer
Efter at have installeret Microsoft Windows Virtual Desktop oplever den grønlandske afdeling af Davidsens Tømmerhandel ikke længere, at de mister forbindelsen til deres ERP-system.
17. november 2020
Koordineret indsats i GN Group gjorde global Teams-migrering til en stille succes
Et tæt samarbejde mellem Globeteam, GNs IT- og kommunikationsafdeling og forskellige divisioner i GN Group var opskriften på en succesfuld migrering fra Skype for Business til Microsoft Teams.
5. oktober 2020
Microsoft Teams placerer Kromann Reumert forrest i bussen
Kromann Reumert ønsker hverken teknologisk eller forretningsmæssigt at halte bagefter udviklingen. Derfor migrerede de til Microsoft Teams og har i dag adgang til markedets førende kommunikationsplatform.
7. februar 2020
Dagrofa Foodservice styrker e-mailsikkerheden
Dagrofa Foodservice styrker e-mailsikkerheden ved at implementere en række sikkerhedsværktøjer i Office 365, der øger indsigten i virksomhedens e-mailkommunikation og gør det lettere at afvise spammails og phishing-forsøg.
26. januar 2020
“Vi skal ikke gøre for meget. Vi skal gøre det, der er nødvendigt”
Med en revisionserklæring kan forlaget Alinea dokumentere overfor kunder og myndigheder, at de lever op til kravene i GDPR. Det giver både tryghed, fremtidssikrer forretningen og styrker konkurrenceevnen.