globeteam

Presse

Globeteams presserum er en service til journalister og andre med professionel interesse. Her finder du kontaktinformationer, billedarkiv, fakta om Globeteam og meget mere. I Globeteam er vi specialister inden for vores forretningsområder og besvarer gerne spørgsmål om og har holdninger til emner relateret til bl.a. strategi og management, it-infrastruktur og it-udvikling.

Har du noget, du gerne vil vide om Globeteam eller ønsker at høre vores mening om, er du meget velkommen til at kontakte os.

Pressemeddelelser
Claus Moldow og Holger Brøns Jensen
1. december 2022
Globeteam opkøber betydelig del af Asseco Danmark
Det danske konsulenthus Globeteam har købt managed service-forretningen af Asseco Danmark, som siden 2020 har etableret en forretning, hvor selskabet leverer forvaltning og drift af IT-løsninger.
Claus Moldow - Adm. direktør i Globeteam
25. oktober 2022
Globeteam lander 4-årig rammeaftale inden for det sundhedsministerielle område
Globeteam skal over de kommende fire år løse en lang række opgaver inden for Sundhedsministeriets 10 ressortområder, der bl.a. omfatter Departementet, Sundhedsdatastyrelsen, og Sundhedsstyrelsen.
Globeteam og Danmarks Miljøportal
12. oktober 2022
Globeteam underskriver aftale på 200 mio. kr. med Danmarks Miljøportal
Globeteam skal over de kommende fire år bidrage til udviklingen af Danmarks Miljøportals it-systemer. Rammeaftalen har en samlet værdi på 200 mio. kr.
5. oktober 2022
Hjælp til trængte SAP-kunder
Globeteam etablerer nu et særligt team med den erfarne SAP-ekspert Christian Veng i spidsen, som skal hjælpe de virksomheder, der inden for de næste tre til fem år skal overgå til den nye SAP-platform SAP S/4HANA.
PRM NIS 2
19. september 2022
NIS2 er dyrt for danske virksomheder
Et nyt Net- og Informationssikkerhedsdirektiv (NIS) kaldet NIS2 forventes at øge de danske virksomhedernes IT-udgifter med 10 pct eller hvad der svarer til 2,5 mia. kr.
Globeteam styrker ledelsen
15. august 2022
Globeteam styrker ledelsen
Globeteam styrker den øverste ledelse med udnævnelserne af Søren Henriksen, som ansvarlig for vores konsulentforretning og Gorm Christiansen som ansvarlig for salgs- og markedsorganisation. De to indtræder samtidig i Globeteams ledelse.