Globeteam

Microsoft 365 Copilot

Teknologier

Hvad er Microsoft 365 Copilot?

Microsoft 365 Copilot er et produktivitetsværktøj drevet af kunstig intelligens. Copilot-løsningen bygger på en stor sprogmodel (LLM) og har via Microsoft Graph adgang til brugernes Microsoft 365-apps såsom Word, Excel, PowerPoint, Outlook og Teams. AI-assistenten kan bruges til et væld af opgaver – eksempelvis dataanalyse, kundesupport, tekstforfatning, research og procesoptimering.

Den generative sprogmodel i Microsoft 365 Copilot kan efterligne hverdagssprog. Det gør den velegnet til: At simulere en samtale med en ekspert; at skabe indhold i tekst, tale eller billeder; at analysere indhold og fremhæve pointer; at ændre indhold ved at oversætte eller simplificere en tekst.

Forretningsfordele med Microsoft 365 Copilot

Microsoft 365 Copilot har et stort potentiale for blandt andet at realisere effektiviseringsgevinster.

Ifølge en Microsoft-undersøgelse svarer 71% af de brugere, der har anvendt Microsoft 365 Copilot, at de sparer tid på udførelsen af basisopgaver; 75% svarer, at de sparer tid på informationssøgning; og 77% svarer, at de efter at have prøvet løsningen ikke vil undvære den igen.

Det er almindeligt kendt, at de M365-applikationer, brugere anvender dagligt – såsom Word, Excel og PowerPoint – er komplekse at interagere med, og derfor udnyttes funktionaliteten i værktøjerne ikke fuldt ud. Det kommer Microsoft 365 Copilot til at lave om på. Med Copilot skal brugeren blot udtrykke sin hensigt, og så klarer AI-modellen resten på få sekunder. 

Microsoft 365 Copilot kan hjælpe med at sammenfatte store mængder information, skrive mails, oprette præsentationer, formulere chatbeskeder m.m.

E-BOG

0rganisatorisk implementering af Copilot for M365

Få inspiration og konkrete tips til, hvordan I opnår en succesfuld organisatorisk implementering af Copilot for Microsoft 365 og realiserer de forretningsmæssige gevinster. 

Download e-bog

Teknologier

Lad os hjælpe jer med at implementere Microsoft 365 Copilot

I Globeteam har vi mange års erfaring med M365-platformen. Al den viden bruger vi til at vurdere jeres modenhedsniveau i forhold til at implementere Microsoft 365 Copilot.

Vi tilbyder to typer af Microsoft 365 Copilot Readiness Assessments:

  • En teknisk Readiness Assessment, der afdækker risici og giver et overblik over rettigheder og datasikkerhed forud for udrulningen af Microsoft 365 Copilot. Analysedesignet i Globeteam 365 Copilot Teknisk Readiness Assessment er baseret på Microsofts anbefalinger og indeholder gennemgange af Identity and Access Management, Tenant Readiness, Microsoft Teams/SharePoint/OneDrive, Data Security and Governance, Data Compliance (DLP, datapolitikker) Læs mere her
  • En organisatorisk Readiness Assessment, der fokuserer på de strategiske aspekter af løsningen, og hvordan man får den ønskede effekt. Globeteam 365 Copilot Organisatorisk Readiness Assessment afdækker blandt andet jeres forretningsstrategiske brug af Copilot-løsningen, kompetenceudvikling af jeres medarbejdere og ledere, Change Management samt procesoptimering af arbejdsgange. Læs mere her
Peder Lind Sørensen - Globeteam
Peder Lind Sørensen
Salgsansvarlig

Kan jeg hjælpe?

Vil du høre mere om, hvordan Globeteam kan hjælpe dig med implementeringen af Microsoft 365 Copilot, så kontakt mig gerne på +45 3074 7474 eller pls@globeteam.com
Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler