Om Globeteam

Direktion og bestyrelse

Fleksibel og “flad” ledelsesstruktur

Globeteam har en åben og fleksibel ledelsesstruktur med få og synlige beslutningsveje. Den daglige ledelse består af adm. direktør Claus Moldow og lederne af de enkelte teams.

 

Claus Moldow er medstifter og administrerende direktør for Globeteam. Claus har været beskæftiget i IT-branchen i mere end 25 år – væsentligt indenfor salg og ledelse. Claus har en baggrund fra ØK, hvor han har været i 16 år. Som salgsdirektør og medejer var Claus med til at omdanne ØK Data til en markedsrettet organisation og forestod salget af ØK Data/Netlog til Aston i 1999. Claus er medstifter af Globeteam i 2001.
Kontakt Claus
Morten Strunge Nielsen er projektdirektør i Globeteam og er ansvarlig for, at Globeteams produktion er topprofessionel, og kunderne således til enhver tid er tilfredse.
Kontakt Morten

Globeteams bestyrelse

I sommeren 2021 købte investeringsfonden Norvestor sig til aktiemajoriteten i Globeteam (læs pressemeddelelsen: ”Novestor køber sig ind i Globeteam”).

I den forbindelse er der etableret en ny bestyrelse, som fremadrettet består af bestyrelsesformand Arne Norheim og bestyrelsesmedlemmerne Henning Vold, Kasper Skovgaard Kristensen, Andreas Faerk og Mogens Elsberg.

Bestyrelsesformand
Arne Norheim bestyrelsesformand i Globeteam

Arne Norheim har været CEO for Webstep ASA i Norge, og før det har han haft en række internationale roller hos IBM. Bl.a. som CEO for IBM Norge og leder af IBM’s outsourcing-forretning i Danmark. Arne arbejder i dag som senior management-konsulent i eget selskab inden for strategi og ledelse. Foruden Globeteam sidder han i bestyrelsen for Questback og Faktisk.no.

Bestyrelsesmedlemmer
Henning Vold bestyrelsesmedlem i Globeteam

Henning Vold er partner i Norvestor, som han tiltrådte i 2001 som Investment Manager. Han har været ansvarlig for investeringer i mange af investeringsfondens kerneindustrier og har særlig ekspertise inden for forretnings- og forbrugerservicesektoren. Henning startede sin karriere som IT-konsulent hos Cap Gemini. Hans ledelseserfaring har fokuseret på IT-vækstvirksomheder.

Kasper Skovgaard Kristensen

Kasper Skovgaard Kristensen tiltrådte Norvestor i 2021 som Investment Director og driver kontoret i København. Inden han kom til Norvestor, tilbragte han 10 år i en privat investeringsvirksomhed, hvor han gennemførte flere investeringer inden for forskellige sektorer, herunder sundhedspleje, industri, software og forbrugertjenester. Før dette tilbragte Kasper tre år i Deloitte Corporate Finance.

Andreas Faerk er CIO i Kirk Kapital Strategic Investments. Andreas trådte ind i Globeteams bestyrelse i 2018 i forbindelse med Kirk Kapitals investering. Andreas er også bestyrelsesmedlem i Kompan og Beck-Pack. Andreas har tidligere arbejdet for Nordea Corporate Finance og FIH Partners.

Mogens Elsberg har været en del af Globeteams bestyrelse siden 2003, og han var formand for bestyrelsen i årene 2014-2021. Mogens har været direktør i Bluegarden, og før det var han CEO i e-conomic og GN Netcom. Han har co-founded egen virksomhed indenfor Payment Services-industrien. Tidligere har han siddet som General Manager i Microsoft og haft flere ledende poster hos IBM. I dag arbejder han som Operating Partner i Marlin Private Equity og har investeringer i forskellige startup-virksomheder indenfor B2B-software.

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?