globeteam

Direktion og bestyrelse

globeteam

Fleksibel og "flad" ledelsesstruktur

Globeteam har en åben og fleksibel ledelsesstruktur med få og synlige beslutningsveje. Den daglige ledelse består af adm. direktør Claus Moldow og lederne af de enkelte teams.

Claus Moldow

Claus Moldow er medstifter og administrerende direktør for Globeteam. Claus har været beskæftiget i it-branchen i mere end 25 år – væsentligt indenfor salg og ledelse. Claus har en baggrund fra ØK, hvor han har været i 16 år. Som salgsdirektør og medejer var Claus med til at omdanne ØK Data til en markedsrettet organisation og forestod salget af ØK Data/Netlog til Aston i 1999. Claus er medstifter af Globeteam i 2001.

Kontakt Claus

Morten Strunge Nielsen

Morten Strunge Nielsen er projektdirektør i Globeteam og ansvarlig for, at Globeteams produktion er topprofessionel, og kunderne således til enhver tid er tilfredse.

Kontakt Morten

Andreas Strandbygaard

Andreas Strandbygaard er managing director for Globeteams danske aktiviteter.

Andreas kommer fra en ledende stilling i Netcompany, hvor han har opbygget business consulting globalt og var forinden tilknyttet konsulenthuset Accenture gennem en længere årrække – både som konsulent og leder.

Kontakt Andreas

globeteam

Globeteams bestyrelse

I sommeren 2021 købte investeringsfonden Norvestor sig til aktiemajoriteten i Globeteam.

Læs pressemeddelelsen: ”Novestor køber sig ind i Globeteam”

I den forbindelse er der etableret en ny bestyrelse, som fremadrettet består af bestyrelsesformand Mogens Elsberg og bestyrelsesmedlemmerne Henning Vold, Kasper Skovgaard Kristensen og Nina Fisker Olesen.

Mogens Elsberg

Mogens Elsberg er bestyrelsesformand for Globeteam.

Mogens Elsberg har været en del af Globeteams bestyrelse siden 2003, og han var formand for bestyrelsen i årene 2014-2021. Mogens har været direktør i Bluegarden, og før det var han CEO i e-conomic og GN Netcom. Han har co-founded egen virksomhed indenfor Payment Services-industrien. Tidligere har han siddet som General Manager i Microsoft og haft flere ledende poster hos IBM.

Henning Vold

Henning Vold er partner i Norvestor, og tiltrådte i 2001 som Investment Manager. Han har været ansvarlig for investeringer i mange af investeringsfondens kerneindustrier og har særlig ekspertise inden for forretnings- og forbrugerservicesektoren. Henning startede sin karriere som it-konsulent hos Cap Gemini. Hans ledelseserfaring har fokuseret på it-vækstvirksomheder.

Kasper Skovgaard Kristensen

Kasper Skovgaard Kristensen tiltrådte Norvestor i 2021 som Investment Director og driver kontoret i København. Inden han kom til Norvestor, tilbragte han 10 år i en privat investeringsvirksomhed, hvor han gennemførte flere investeringer inden for forskellige sektorer, herunder sundhedspleje, industri, software og forbrugertjenester. Før dette tilbragte Kasper tre år i Deloitte Corporate Finance.

Nina Fisker Olesen

Nina Fisker Olesen er Investment Director i Kirk Kapital og har været en del af bestyrelsen siden 2022. Nina har en cand. merc. i finansieing og regnskab fra Copenhagen Business School. Nina er også bestyrelsesmedlem i Mobilhouse og Ellepot. Før Kirk Kapital arbejdede Nina i Nordeas Corporate Finance afdeling.

Kontakt os

Vil du vide mere?

Kontakt os gerne via formularen, hvis du vil høre mere om, hvordan Globeteam kan hjælpe din virksomhed eller organisation.

Du finder flere kontaktoplysninger her

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler