Om Globeteam

SKI-aftaler

Læs hvordan de forenkler vores kunders indkøb og se hvilke SKI-aftaler, Globeteam er leverandør på

Gennem de seneste år er brugen af SKI-aftaler steget blandt offentlige organisationer, og det er derfor væsentligt for Globeteam at kunne tilbyde rammeaftaler på ydelser indenfor vores kompetenceområder.

SKI-aftalerne forenkler vores kunders indkøb uden at skulle i tidskrævende udbud og sikrer:

 • Hurtigere besvarelse af udbud med tilbud, der er skarpt målrettet den aktuelle opgave.
 • Hurtigere afstemning med kunderne om opgavens påbegyndelse og afslutning. Det betyder kortere tid for synliggørelse af forretningsværdien i projektet.
 • Tæt samarbejde mellem flere dele af de involverede organisationer.
 • Anvendelse af danskstyrede sourcede konsulenter, der muliggør attraktive projektpriser og udvidet support interval.

Globeteams SKI-hovedaftaler

Globeteam er valgt som leverandør på væsentlige it og service management hovedrammeaftaler med tilhørende delaftaler:

 • 02.06 Standardsoftware
 • 02.18 It-løsninger og projekter – Læs mere her
 • 17.11 Management support – Læs mere her
  • Delaftale 1 – Strategi- og organisationsudvikling
  • Delaftale 2 – Forretningsprocesser og effektivisering

SKI-aftalerne for management- og it-konsulentbistand giver offentlige institutioner mulighed for hurtigt at hyre Globeteam til at rådgive og løse opgaver på alle niveauer fra strategisk rådgivning, forretningsprocesser og effektivisering til it-infrastruktur og -administration. Det er også muligt at hente konsulenter til konkrete it-programmeringsopgaver.

Leverandørsamarbejder på SKI-aftaler sikrer optimal værdi for kunden

Antallet af leverandører på 02.15 er kraftigt begrænset i forhold til tidligere SKI-aftaler. Derfor har vi her indgået samarbejdsaftaler med andre leverandører for at kunne betjene vores kunder optimalt. Samarbejdet på tværs af leverandører har allerede vist sin værdi igennem indgåede kontrakter, hvor eksisterende ekspertise i samarbejdet var afgørende for kunden sammen med konkurrencedygtige priser, præcise projektbeskrivelser og detaljerede tidsplaner for projekterne.

De indgåede rammeaftaler udenfor SKI-paraplyen har vist sig tilsvarende attraktive for vores kunder. Kunderne oplever, at de konsulenter, der er tilknyttet, har en betydelig større indsigt i både forretning og it. Dermed sikres hurtig problemløsning og sikker implementering i eksisterende miljøer.

For mere information, kontakt:

Der ligger et stort og vigtigt arbejde forude med yderligere at effektivisere og digitalisere den offentlige kommunikation og service rettet mod borgerne. Det stiller store krav til planlægning, strategi og rådgivning for at komme i mål med dette, og de offentlige myndigheder anvender derfor ofte it-konsulenter. Her er et godt og fleksibelt samarbejde væsentligt for at komme i mål”, siger Lars Frelle-Petersen, direktør i Digitaliseringsstyrelsen. (Kilde: SKI’s hjemmeside)

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?