Globeteam

Teknologier

Teknologier

Globeteam er leverandøruafhængig og arbejder på tværs af forskellige teknologier

Vi tager udgangspunkt i, hvad der bedst matcher den enkelte opgave. Vi har dyb viden og erfaring med Microsofts teknologier inden for infrastruktur og softwareudvikling, og vi er vant til at forestå implementeringer af teknologier i større installationer. Vi råder ligeledes over stærke kompetencer indenfor bl.a. it service management og egenudviklet software.

Nedenfor kan du se eksempler på nogle af de teknologier, som er vores spidskompetencer:

Casewhere er en konfigurerbar platform til digitalisering og automatisering af processer, som er udviklet af Globeteam på baggrund af vores mangeårige erfaringer med digitalisering og optimering af arbejdsgange i både stat, kommune og private virksomheder.

Læs mere om Casewhere her

ChangeDriver er et værktøj, der benyttes til at håndtere og dokumentere forandringsprojekter, som omhandler optimering, digitalisering og compliance. Det er et grafisk værktøj koblet til en fleksibel database, hvilket kombinerer en intuitiv brugergrænseflade med et stringent fundament.

Læs mere om ChangeDriver her

Med introduktionen af ChatGPT er kunstig intelligens og AI for alvor kommet på dagsordenen. Teknologien blev lanceret i november 2022, og er siden blevet et af de helt store samtaleemner verden over. For hvad er ChatGPT, hvad skal vi frygte og hvad kan vi bruge dem til?

Læs mere om ChatGPT her

Digital Retail Intelligence er Globeteams brancheløsning til detailhandlen. Med løsningen kan butikker, handelsstrøg, shoppingcentre m.m. få et realtidsoverblik over kundernes adfærd, bevægelsesmønstre, præferencer og andre parametre, der kan danne datagrundlag for strategiske ledelsesbeslutninger.

Læs mere om Digital Retail Intelligence her

Internet of Things (IoT) er en betegnelse for den teknologi, der gør, at vi kan udstyre elektroniske apparater og produkter omkring os med simkort og sensorer og på den måde etablere et ”intelligent” netværk, som kan indsamle og videresende data via internettet.

Læs mere om IoT her

Kunstig intelligens er en meget bred formulering for systemer, som demonstrerer en form for menneskelignende intelligens indenfor planlægning, læring, ræsonnement og problemløsning. Helt basalt er kunstig intelligens statistiske og matematiske formler, regler og metoder.

Læs mere om kunstig intelligens og machine learning her

Microsoft 365 er en platform, der samler alt det, du skal bruge for at arbejde produktivt. Microsoft 365 giver jer effektive værktøjer så som Word, Excel, PowerPoint, Teams og OneDrive til at arbejde, organisere og samarbejde. Herudover hjælper Microsoft 365 med at forbedre cybersikkerheden og reducere omkostningerne.

Læs mere om Microsoft 365 her

Microsoft Teams er en del af Microsoft 365, og er omdrejningspunktet for brugernes samarbejde og kommunikation. Med Teams kan du oprette kanaler til at kommunikere og samarbejde. Du kan indkalde og deltage i virtuelle møder, foretage opkald og chatte med kollegaer.

Læs mere om Teams her

Safewhere Identify er Globeteams platform til føderation og single sign-on, som gør det muligt for brugere at anvende samme digitale identitet og login-metode til at tilgå applikationer og ressourcer på tværs af flere domæner og netværk. Selvfølgelig på fuldstændig sikker vis.

Læs mere om Safewhere Identify her

SAP S/4Hana er den nyeste version af SAP’s ERP-system. SAP S/4HANA indeholder mange nye forbedringer i forhold til tidligere versioner af softwaren og giver mulighed for at udnytte state-of-the-art-teknologier, der styrker virksomheders effektivitet og produktivitet.

Læs mere om SAP s/4HANA her

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler