Globeteam

Digital Retail Intelligence

Teknologier

Hvad er Digital Retail Intelligence

Digital Retail Intelligence er Globeteams brancheløsning til detailhandlen. Med løsningen kan butikker, handelsstrøg, shoppingcentre m.m. få et realtidsoverblik over kundernes adfærd, bevægelsesmønstre, præferencer og andre parametre, der kan danne datagrundlag for strategiske ledelsesbeslutninger.

Løsningen består af en enterprise dataplatform baseret på standard Microsoft Azure-komponenter, mens de anonymiserede data blandt andet hentes ind fra wifi– og kamerasensorer, der er opsat i butikkerne, på et handelsstrøg, i shoppingcenteret osv.

Det er solide, gennemtestede værktøjer, men de er netop standardværktøjer. For at give en virksomhed værdi skal værktøjerne sættes op til at understøtte et specifikt forretningsmål, så datahåndteringen får både mening og retning. Det er kernen i Globeteams metodetilgang:

At kortlægge og implementere et løsningsdesign og binde de teknologiske komponenter sammen i en struktur, der er tilpasset virksomhedens særegne forretningsområde. Læs mere om løsningen her

Digital Retail Intelligence er skræddersyet til detailhandlen, men kan tilpasses andre brancher, hvor det er relevant at få detaljeret indsigt i adfærden fra de mennesker, som besøger eksempelvis en virksomhed eller et område. 

Hvordan kan din virksomhed få værdi af Digital Retail Intelligence?

Globeteams brancheløsning  benyttes allerede i shoppingcentre og retail virksomheder, hvor løsningen anvendes til at træffe databaserede beslutninger: 

Kom godt i gang med dit projekt

Hos Globeteam står vores konsulenter klar til at sparre med dig og dele ud om vores erfaringer med anvendelse af Digital Retail Intelligence. Vi kan hjælpe jeres retail virksomhed med, hvordan I helt konkret tager de første skridt i et dataprojekt, der skal levere ny indsigt i kundernes adfærd.

Vi har udviklet en metode og en proces, der udgør en operationel ramme fra start til slut. Udover at levere et stærkt metodeapparat bidrager vi med strategisk rådgivning og foretager målrettet udvælgelse af de datakilder, der skal bruge blandt andet ML-teknologi til at generere og strukturere de ønskede data.

Læs mere om løsningen her

Jacob Elkjær - Globeteam
Jacob Elkjær
Projektansvarlig

Kan jeg hjælpe?

Kontakt mig gerne, hvis du vil høre mere om vores brancheløsning til detailhandlen.
Tlf. +45 2465 0165 eller jae@globeteam.com

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler