Globeteam

SAP S/4HANA

Teknologier

Hvad er SAP S/4HANA?

SAP S/4Hana er den nyeste version af SAP’s ERP-system. SAP S/4HANA indeholder mange nye forbedringer i forhold til tidligere versioner af softwaren og giver mulighed for at udnytte state-of-the-art-teknologier, der styrker virksomheders effektivitet og produktivitet.

Nogle af de største forretningsfordele i SAP S/4HANA er:

Teknologier

Hvordan kan din virksomhed få værdi af SAP S/4HANA?

Sammenlignet med tidligere versioner af SAP er SAP S/4HANA-platformen et ERP-system med væsentligt flere styringsmuligheder. Hvor de ældre on premise-versioner primært er blevet brugt til implementering af end-to-end-processer i SAP og isoleret håndtering af data i SAP, er SAP S/4HANA bygget til at koble forretningsprocesser og data sammen med interne og eksterne systemer og applikationer. Og med onlineadgang til platformen kan man opnå en højere grad af fleksibilitet i måden, man tilgår, deler og opbevarer data på og dermed arbejde efter moderne principper på kontoret og på farten.

SAP S/4HANA er designet til at imødekomme kravene fra virksomheder, der både jagter effektiviseringsgevinster og udviklingspotentiale. De standardiserede arbejdsprocesser giver mulighed for at følge best practice indenfor brancher og virksomhedsfunktioner. Dertil kommer, at SAP-koncernen løbende opdaterer SAP S/4HANA med al den funktionalitet, der kræves for at drive forretning i et omskifteligt marked, hvor der skal træffes hurtige beslutninger. En ny salgskanal? Et nyt kontor? En ny produktionsfacilitet? Det er alle sammen forretningsinitiativer, der er blevet nemmere og hurtigere at understøtte i den nye SAP-platform. Lande- og industrispecifikke regulativer og lovgivningsmæssige krav er ligeledes indbygget i SAP S/4HANA-platformen.

Teknologier

Sådan kan Globeteam hjælpe jer med at få fuldt udbytte af mulighederne i SAP

Globeteams SAP S/4HANA-ydelser har primært fokus på at gøres jeres it-platform klar til en SAP S/4HANA-migration i overgangen fra gammel til ny teknologi. Det kan i den ene yderlighed være en systemkonvertering (brownfield), hvor det primære ønske er at overføre et eksisterende setup til den nye platform. Det kan i den anden yderlighed være en helt ny implementering af SAP ERP (greenfield). Og det kan være alt derimellem.

Globeteams styrke i et SAP S/4HANA-projekt er, at vi har tyngden og bredden til at styre jer sikkert og effektivt gennem en SAP S/4HANA-migration – specifikt de teknologiske udfordringer og opgaver, der er en obligatorisk del af transformationen. Christian Veng, som har mange års erfaring med at drive SAP-projekter, står i spidsen for vores hold af specialister dedikeret til migreringsopgaven. Christian tager sig selv af rådgivnings-, planlægnings- og styringsopgaver, mens de øvrige Globeteam-konsulenter leverer de påkrævede tekniske ydelser indenfor systemintegration, design af interfaces, arkitektur, datahåndtering, sikkerhed og forandringsledelse. 

Læs mere om Globeteams SAP S/4HANA-ydelser

Christian Veng Globeteam
Christian Veng
SAP-rådgiver

Kan jeg hjælpe?

Vil du høre mere om, hvordan din virksomhed kan få værdi af SAP S/4HANA?
Så kontakt mig på +45 3033 3639 eller ccv@globeteam.com

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler