Konsulent

Bliv udviklings-konsulent

konsulent

Hvad får du som udviklingskonsulent?

Som udviklingskonsulent i Globeteam bliver du en del af et stærkt fagligt team bestående af dygtige kolleger. De fungerer som stærke sparringspartnere, som du kan udveksle erfaringer med, og som kan give dig fagligt modspil. Det betyder, at du vil være omgivet af ligesindede, der er indstillet på at arbejde sammen om at nå til den bedst mulige løsning.

Din arbejdsdag byder på divergerende arbejdsområder, hvor du i vid udstrækning har medbestemmelse over din arbejdsbyrde og opgavetyperne.

Foruden sparring hjælper man sine kolleger til at skaffe nye opgaver, hvilket betyder, at alle får adgang til en stor kundebase og projektportefølje. Derudover får du mulighed for at deltage i større opgaver og offentlige udbud. Desuden er det muligt at deltage i spændende faglige og sociale arrangementer med dine kolleger.

Flere af vores udviklingsopgaver gennemføres i tæt samarbejde med vores partner i Vietnam. Det sætter os i stand til at løse endnu større og mere komplekse opgaver hos kunder på højt kvalitetsniveau og til konkurrencedygtige priser.

En anden væsentlig fordel ved Globeteams model er, at du har en stærk administration i ryggen. De tager sig af papirarbejdet, kontrakter, salg, rammeaftaler, markedsføring, økonomi, fakturering m.m., så du kan fokusere på de faglige udfordringer og komplekse tekniske problemstillinger. Sidst men ikke mindst er der en god sammenhæng mellem indsats og belønning, hvor Globeteams forretningsmodel gør det attraktivt at yde en ekstra indsats.

Afveksling og variation betyder meget for min arbejdsglæde. I Globeteam er de fleste projekter tidsbegrænsede, og samtidig er jeg sjældent fuld tid på et enkelt projekt, men arbejder typisk på tre projekter ad gangen. Hos én kunde sidder jeg måske med udviklingsopgaver, hos en anden har jeg projektleder-kasket på, og hos en tredje styrer jeg et team af enten lokale eller udenlandske udviklere.

konsulent

Hvem er du?

Fagligt er du blandt de allerbedste på dit felt. Det er en stærk motivationsfaktor for dig at kunne bruge denne faglighed til at realisere gevinster og forbedringer for kundens forretning ved at skabe innovative, tekniske og kundespecifikke IT-løsninger.

Men du er ikke kun udvikler, når du er på arbejde. Teknologi og softwareudvikling er det første, du tænker på, når du står op om morgenen, og det sidste, inden du går i seng. Du er et stort legebarn, der ofte bruger din fritid på at udvikle og afprøve nye innovative løsninger på komplekse problematikker på tværs af fagområder og teknologier.

Med andre ord er du blandt de allerdygtigste på development-feltet. Og du er altid helt opdateret med de seneste trends.

Du trives med at udfordre dig selv fagligt. Og det bliver ekstra spændende for dig, når projekterne involverer udvikling af nye tekniske løsninger eller at finde løsninger på tekniske udfordringer, hvor andre har måttet give fortabt.

Du går til dine opgaver med en analytisk, kreativ og problemløsende natur, og du tænker gerne ud af boksen, når du rådgiver kunder.

konsulent

Typiske opgaver som udviklingskonsulent

Globeteam udvikler og implementerer kundespecifikke IT-løsninger, som sikrer virksomheders digitale transformation.

Behovet for at effektivisere offentlige og private organisationer er i stigende grad fokuseret på at skabe en sammenhængende digitalisering af processer på tværs af systemer og dette understøttet af avancerede analyser af data. Samtidig er der i stigende grad krav til sikkerhed, logning og behandling af data.

Med andre ord vil du med afsæt i dine stærke faglighed indenfor teknologi og softwareudvikling beskæftige dig med kundernes specifikke behov ved at kombinere dine og dine kollegers kompetencer indenfor digitalisering og sikkerhed og herunder teknologier som chatbots, AI, Machine Learning og cloud.

Hør Jesper Hvid fortælle om livet som konsulent i Globeteam

Bliv konsulent

Bliv en del af Globeteam

Er du interesseret i at blive konsulent i Globeteam, så udfyld formularen og upload evt. dit CV. 

Du kan også skrive direkte til mig på pda@globeteam.com

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Philip Dall - Globeteam
Philip Dall
HR Direktør

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler