Globeteam

Fra freelancer til konsulent i Globeteam

Konsulent

Vil du arbejde på spændende projekter sammen med branchens bedste kollegaer?

Nyder du friheden som selvstændig, men savner udfordringer og fordelene ved at være en del af et større setup? Så skal du overveje en karriere som konsulent i Globeteam!

Du har sikkert kalenderen fuldt booket med opgaver, men måske er der alligevel nogle af de rigtigt spændende projekter og virksomheder, som du ikke selv kan skabe en åbning til?

I Globeteam bliver du en del af et hus, hvor vi har størrelsen og kompetencerne til, at vi bliver tilbudt de store, komplekse og forretningskritiske projekter. Samtidig har du stor indflydelse på og ansvar for dine arbejdsopgaver. Som betroet rådgiver er du ofte med helt fra start i projekter og er med til at vurdere, hvad der er den bedste løsning for kunden.

Oven i hatten tilbyder vi et stærkt fagligt fællesskab, hvor du har rig mulighed for at sparre og udvikle dig sammen med mere end 170 dygtige kollegaer.

I andre konsulenthuse kan man godt blive spændt for en vogn, forstået på den måde at der er lagt en karrieresti foran dig, og så handler det om at følge den skridt for skridt. Jeg vil i højere grad gerne selv definere mine opgaver og min hverdag. Globeteams forretningsmodel er både fagligt, socialt og kommercielt en god ramme at agere under. Den skaber den rigtige balance mellem at være selvstændig, men stadig en del af et team."

Hvorfor Globeteam?

Projekter med tyngde

I Globeteam får du mulighed for at arbejde med forretningskritiske løsninger og komplekse problemstillinger, så du hele tiden møder nye udfordringer og udvikler dig.

Qua vores størrelse og position i markedet får du adgang til nogle af landets mest spændende virksomheder og projekter – bl.a. via en række offentlige rammeaftaler, som Globeteam er repræsenteret på.

I Globeteam har du dels en stærk salgsfunktion i ryggen, ligesom vores konsulenter er med til at sælge hinanden ind og hjælper hinanden med at skabe de spændende projekter.

Dette er ikke ensbetydende med, at du mister føling med dine kunder og ejerskab over projekterne. Tværtimod. I Globeteam vil du aldrig opleve, at der “lander” en opgave på dit skrivebord. Her er du typisk med helt fra opstarten af et projekt, så du kommer helt tæt på kundens forretning og opnår en dyb forståelse for deres udfordringer og behov

Du er kundens sparringspartner, som tør sætte din faglige viden og indsigt i spil, så kunden får den løsning, som er bedst for dem. 

Frihed og fællesskab

Livet som freelancer kan være ensomt.

I Globeteam bevarer du en høj grad af selvbestemmelse ift., hvordan du tilrettelægger din tid, ligesom du har frihed til selv at vælge de kundeprojekter, der motiverer og driver dig. 

Samtidig bliver du en del af et stærkt fagligt fællesskab, hvor du har rig adgang til sparring med dygtige kolleger. Her er masser af kompetente kræfter at løse udfordringerne sammen med og god kollegial stemning, når sejrene skal fejres. 

Vi tilbyder en bred vifte af sociale arrangementer og kompetenceudviklende aktiviteter, både i de enkelte teams og på tværs af hele Globeteam.

Læs mere om vores faglige og sociale aktiviteter her

Udannelse og udvikling

Som konsulent er det vigtigt at sikre, at man er faglig relevant i markedet og hele tiden følger med i den nyeste viden inden for sit fagområde og relevante teknologier.

Vi ved, at det kan være svært at prioritere dette i en travl hverdag, hvor kundeopgaverne kommer først.

I Globeteam har vi stort fokus på at sikre løbende kompetenceudvikling, så vi forbliver ”on top of the game”. Det understøtter vi både fra centralt hold i Globeteam, ligesom de enkelte teamledere bidrager til, at teammedlemmerne deler viden og opkvalificerer deres faglige kompetencer.

Er der en certificering, som er relevant for dig at tage, eller en konference, der er værdifuld at deltage på, er det også en stor motivationsfaktor at gøre det i fællesskab med ligesindede. 

Mindre administrativt bøvl

Som freelancer er der undgåeligt en masse administrativt arbejde forbundet med at drive egen virksomhed.

Hvis du er træt af al papirarbejdet, så er Globeteams forretningsmodel noget for dig. Som konsulent i Globeteam får du nemlig hjælp til alt lige fra kontrakter, udarbejdelse af tilbud til fakturering, salg og marketing.

Så kan du i stedet bruge din tid på det, du brænder for og er god til, og til fulde nyde friheden ved at være selvstændig.

Jeg ser Globeteam som en god udvidelse af freelancer-tilværelsen. Som et lav af konsulenter, der arbejder i åbent samspil. I Globeteam definerer jeg selv min rolle og mit arbejde, og dermed er jeg også med til at definere Globeteam – i samspil med alle kollegaerne. Jeg oplever stor diversitet i personligheder og tilgange til konsulentarbejdet. Det er i sig selv spændende, og det har løftet mine forventninger til min personlige udvikling sammen med Globeteam."

Bliv konsulent

Bliv en del af Globeteam

Er du interesseret i at blive konsulent i Globeteam, så udfyld formularen og upload evt. dit CV. 

Du kan også skrive direkte til mig på pda@globeteam.com

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Philip Dall - Globeteam
Philip Dall
HR Direktør

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler