Globeteam

Selvstændig konsulent i et fællesskab

Konsulent

Deltag i en bred vifte af faglige og sociale arrangementer

I Globeteam vægter vi det faglige og sociale fællesskab meget højt.

Du bliver du tilknyttet et stærkt fagteam med en eller flere teamledere, hvor du får rig mulighed for at sparre og videndele med nogle af branchens dygtigste kollegaer. Samtidig tilbyder vi en bred vifte af sociale arrangementer og kompetenceudviklende aktiviteter.

Du kan læse mere om alle fordelene ved at være selvstændig konsulent i Globeteam her 

Her er eksempler på nogle af de aktiviteter, som afholdes i de enkelte teams og på tværs af hele Globeteam: 

Fokus på kontinuerlig læring og opkvalificering

Som konsulenthus og leverandør i en branche, hvor udviklingen går rigtig stærkt, gør vi vores for at følge med udviklingen, så vi forbliver ”on top of the game” og får mulighed for at arbejde på de store og spændende projekter.

Det kræver en vedholdende indsats fra vores konsulenter at udvikle deres faglighed. Det understøtter vi både fra centralt hold i Globeteam, ligesom de enkelte teamledere bidrager til, at teammedlemmerne deler viden og opkvalificerer deres faglige kompetencer.

“I teamet deltager vi sammen i uddannelsesforløb, på konferencer mv., ligesom vi selv arrangerer ”geek nights”, hvor vi dykker ned i et bestemt emne. Det er motiverende at være en del af et hold, hvor alle uddanner sig af egen interesse og lyst,” siger Mikkel Nordberg, som er konsulent i ICS-teamet.
Læs hele interviewet med Mikkel

Her er eksempler på nogle af de kurser og uddannelseforløb, som vi tidligere har afholdt:

Løbende kompetenceudvikling er utroligt vigtigt for os. Ikke mindst for vores faglige fællesskab. Selv om vi er blandt de dygtigste i branchen, kan vi ikke hvile på laurbærrene. Det kræver vedholdende fokus og indsats fra alle vores konsulenter hele tiden at udvikle vores faglighed, så vi beholder førertrøjen. Alle vores konsulenter er faglige nørder – og er stolte af det – så vi bruger kurser og faglige arrangementer som ramme for det sociale og for at styrke vores fællesskab.”

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler