Konsulent

Mød Nikolai Koldegaard

Konsulent

Nikolai Koldegaard, hvorfor valgte du at indgå samarbejde med Globeteam?

Jeg har arbejdet som konsulent igennem mange år med primært fokus på Microsoft backend-produkter, specielt Microsoft Exchange. Herudover er det IT-sikkerhed, jeg brænder for, og jeg har været med på Microsofts cloud-rejse tilbage fra BPOS-dagene.

Jeg valgte at indgå i samarbejde med Globeteam grundet den attraktive samarbejdsmodel, hvor der er stort fokus på vidensdeling, samarbejde og samtidig god plads til det sociale.

Konsulent

Hvorfor er det attraktivt for dig at være en del af Globeteam?

For mig virker Globeteam-modellen rigtig godt, da den giver mig det bedste fra det at være selvstændig, men hvor jeg stadig er tilknyttet et hold af super kompetente kolleger.

Det giver frihed og muligheder for tage beslutning omkring f.eks. konferencer og arbejdstider og samtidig være en del af et fagligt team med møder, arrangementer, koncepter m.m.

Desuden er man aldrig alene og har mulighed for at trække på og sparre med kompetente kolleger og kunne indgå i større teams, hvis opgaverne kræver det.

Læs her, om fordelene ved at være konsulent i Globeteam

Konsulent

Hvad driver dig i dit konsulentarbejde?

Jeg arbejder primært med Microsoft Cloud-services som Microsoft Azure og Office 365 med fokus på IT-sikkerhed. Det gælder for mig om at få tænkt IT-sikkerhed ind i alle faser og få kunder og kolleger til at have fokus på dette.

Jeg er glad, når jeg har afleveret en løsning ”end to end” hos vores kunder, hvor der er tænkt sikkerhed ind, løsningen er leveret og forankret hos kunden. Det nytter ikke noget at komme med noget nyt og smart, hvis det ikke er forankret, og kunden ikke får gavn af det. Hvis man samtidig kan hjælpe kunden med at få fuld udnyttelse af allerede foretagne investeringer, er det ren win/win.

Jeg sætter også pris på at kunne stille op, når det virkelig brænder på og kunne hjælpe med at få ro og overblik, når der er kritiske systemer, der ikke fungerer. Det kan til tider være hårdt, men det er super tilfredsstillende, når man kommer ud på den anden side af et større incident, og tingene er på plads igen.

Konsulent

Hvilke egenskaber kræver det at være infrastruktur konsulent i Globeteam?

Som jeg ser det, er en Globeteam-konsulent kendetegnet ved at være fagligt dygtig, i stand til at bevare overblikket i pressede situationer samt ikke mindst at kunne overskue komplekse setup og løsningsønsker fra kunderne.

Det betyder, at man har en solid ”IT-bagage” med sig, og at man samtidig holder sig løbende ajour, eftersom udviklingen på området går rigtig stærkt.

Læs også interview med infrastruktur konsulent Mikkel Nordberg 

Bliv konsulent

Bliv en del af Globeteam

Er du interesseret i at blive konsulent i Globeteam, så udfyld formularen og upload evt. dit CV. 

Du kan også skrive direkte til mig på pda@globeteam.com

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Philip Dall - Globeteam
Philip Dall
HR Direktør

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler