Globeteam

Managed Services

Holger Brøns Jensen, Managed Services, Globeteam

Kontakt mig gerne, hvis du vil høre mere

Managed Services

Optimer forretningsværdien af jeres IT-platform med Globeteam Managed Services

Omstillingsparathed og innovation er blevet vigtige konkurrenceparametre, og det afspejler sig i de krav, der stilles til virksomhedens IT-platform. Jeres applikationer og IT-services skal være tilgængelige og stabile, men samtidig skal de understøtte forretningens evne til effektivt at udvikle og omstille sig. Det kræver mange ressourcer at opbygge og vedligeholde de kompetencer, processer og procedurer, som er nødvendige for at imødekomme disse krav.

Med Globeteam Managed Services får I en betroet driftspartner, så I trygt kan fokusere på virksomhedens kerneydelser. Vi sørger for, at jeres IT-platform altid er driftssikker og funktionsdygtig og løbende bliver forbedret og raffineret til at matche jeres behov bedst muligt, så I kan udvikle og skalere forretningen.  

Vores Managed Services omfatter:

Sikker drift og forvaltning af jeres cloud setup

Mange virksomheder underkender, hvor stor en opgave cloud drift er. Selvom datacenter-aktiviteterne er minimeret, så kræver det stadigvæk solid ekspertise og erfaring at vedligeholde og styre systemer og applikationer i cloud, så I høster de fulde fordele ved ”skyen”.

Som jeres leverandør kan vi varetage etablering, support, drift og vedligehold af jeres cloud systemer og applikationer, så I bl.a. opnår:

Ligeledes slipper I for selv at bøvle med datasikkerhed, GDPR, Schrems II mv. Vores private cloud ydelser lever selvfølgelig op til alle europæiske regulativer inden for datasikkerhed.

Du kan læse mere om vores cloud leverancer her 

Managed Services

Løbende forbedringer med application management

Uden en struktureret håndtering af opdateringer, fejlrettelser og videreudvikling vil jeres IT-løsninger hurtigt gå til grunde, og virksomheden vil ikke få glæde af den investering, der er lagt i at udvikle og etablere løsningerne.

Som et konsulenthus med rødderne forankret i softwareudvikling på tværs af regioner og lande – og på tværs af virksomheder og sektorer – tilbyder vi et kompetencecenter med lang erfaring indenfor applikationsudvikling, videreudvikling og life cycle mangement. Det betyder, at I er sikret applikationer og løsninger, der er velfungerende og opdaterede ift. de løbende ændringer, der rammer IT-verdenen.

Globeteam kan løfte opgaven fra dokumentation og overlevering til løbende vedligehold og rapportering. Hvad end det drejer sig om stand alone forretningsapplikationer kodet fra bunden til formålet eller standardapplikationer, som er tilpasset og integreret til jeres infrastruktur og systemer.

Et andet vigtigt element i application management er håndtering af en løsnings livscyklus. Vi kan hjælpe jer med at designe og udvikle en plan for, hvordan jeres forretningsapplikationer skal leve og udvikle sig – og slutteligt pensioneres.

Højt kvalificeret near- og offshore leverancekapacitet

I disse år er kvalificerede IT-ressourcer en mangelvare, og det er en af de primære årsager til, at virksomheder ikke får digitaliseret deres arbejdsgange og forretning i det tempo, som de gerne vil.

Globeteams base er danske ressourcer, men for at kunne tilbyde den nødvendige kapacitet og fleksibilitet i en global verden, har vi udbygget med både offshore og nearshore kapacitet i bl.a. Vietnam og Polen.

Som kunde har I således mulighed for at understøtte forretningens skalerbarhed og udvikling med et hold af højt kvalificerede, engelsktalende specialister inden for udvikling, vedligehold og drift. Og det til en pris, som er rigeligt konkurrencedygtig sammenlignet med at fastansætte folk.

Sæt selv dit dream team
Vi har god erfaring med at etablere teams for vores kunder, hvor I selv er med i udvælgelsen og selv siger god for de folk, der skal arbejde med jeres IT-løsninger. Som regel sætter vi en dansk forbindelsesofficer på, som både kender til jeres forretning og til vores near- eller offshore ressourcer. Dermed sikrer vi, at kommunikationen er i top og samarbejdet i fokus, når der løbende skal leveres.

Managed Services

En erfaren og transparent Managed Services partner

Med Globeteam Managed Services får I adgang til de dygtigste specialister med ekspertviden og flere årtiers erfaring inden for IT-drift.

Vi tilbyder fleksibel håndtering af alt fra enkelte løsninger til ”væg-til-væg-drift” af systemer i stor skala. Afhængig af jeres aktuelle behov og udfordringer kan vi styrke de eksisterende løsninger eller bygge nye. Altid med stabilitet og sikkerhed for øje og med dialog og transparens i alt, hvad vi foretager os.

På den måde kan I være sikre på, at jeres IT ikke bliver en ”black box” af ekspertviden, men et tilgængeligt værktøj, der understøtter virksomhedens mål og vækst.

Vi har igennem flere år specialiseret os i at levere Managed Services til en lang række brancher. Fra finanssektoren til transport og forsikring har vi hjulpet kunder med at effektivisere deres forretning.

De fleste af vores ydelser og services kan tilpasse alle slags brancher, så tøv endelig ikke med at tage fat i os, hvis du har nogle spørgsmål.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler