globeteam

Seneste nyheder

15. august 2022

Globeteam styrker den øverste ledelse med udnævnelserne af Søren Henriksen, som ansvarlig for vores konsulentforretning og Gorm Christiansen som ansvarlig for salgs- og markedsorganisation.
2. august 2022
Erfagrupper
I 2020 etablerede vi to brugernetværk med fokus på Microsoft Teams. I dag har netværkene samlet set 130 deltagere. Vil du også deltage?
HR
8. juli 2022
Skærpet fokus på rekruttering, onboarding og fastholdelse
I Globeteam har vi de sidste år haft fokus på flere initiativer, der foruden vores forretningsmodel kan styrke vores position som en attraktiv konsulentvirksomhed med plads til udvikling og selvledelse.
Allan Houmann Nielsen er Management konsulent i Globeteam
5. juli 2022
Mød Allan Houmann Nielsen
Læs interview med Allan Houmann Nielsen, hvor du bl.a. kan få svar på, hvorfor han har valgt at blive konsulent i Globeteam, og hvad livet som Globeteam-konsulent har til fælles med en badmintondouble.
Anbefalinger til sommerlæsning
29. juni 2022
Forkæl din hjerne i ferien – med gode bøger og podcasts
Inden vores konsulenter hopper i klipklapperne, har vi bedt dem dele deres bedste anbefalinger til læse- & lytteoplevelser, du kan nyde i sommerferien.
Globeteam søger ECM-konsulent
27. juni 2022
Globeteam søger Enterprise Content Management konsulent
Har du erfaring med salg af Microsoft løsninger og konsulentopgaver, og vil du være med til at vækste Globeteams forretning indenfor Infrastruktur, Cloud og Sikkerhed, samt udbygge vores leverancer med Microsoft CSP licenssalg?
Fit for Cloud - hent e-bog om Globeteams Cloud Compliance koncept
23. maj 2022
Få grønt lys til flere digitaliseringsprojekter
Virksomheders digitaliseringsudfordringer kan have mange ansigter. To af de største stopklodser forbundet med implementering af ny teknologi forbinder sig til sikkerhed og compliance. Download e-bog om cloud compliance.
Artikler

Her kan du finde fagligt berigende artikler om højaktuelle emner skrevet af vores erfarne konsulenter. Dyk ned i emner som krisestyring, integreret risikostyring, kunstig intelligens, procesoptimering, digitalisering, NSIS, Zero Trust og meget mere.

Anbefalinger til sommerlæsning
29. juni 2022
Forkæl din hjerne i ferien – med gode bøger og podcasts
Inden vores konsulenter hopper i klipklapperne, har vi bedt dem dele deres bedste anbefalinger til læse- & lytteoplevelser, du kan nyde i sommerferien.
6. april 2022
Forretningsstyret compliance giver grønt lys til flere digitaliseringsprojekter
Det er svært og langsommeligt at foretage risikoanalyser og skaffe den dokumentation, der muliggør nye digitaliseringsprojekter. Globeteams cloud compliance koncept gør det nemmere og hurtigere at få styr på compliance-forhold.
Hybrid sikkerhed
23. marts 2022
Virksomheder skal tænke sikkerhed bredt – og ikke kun digitalt
I en uforudsigelig verden handler truslerne mod virksomheders drift og eksistens om meget mere end cyberkriminalitet. Derfor skal virksomheder gå mere helhedsorienteret til værks.
Med Fit for Cloud får du styr på dine digitaliseringsprojekter
15. marts 2022
Microsoft compliance værktøjerne kan understøtte forretningsstyringen af nye digitaliseringsprojekter
Sammenhængen mellem Globeteams nye cloud compliance koncept “Fit for Cloud” og Microsoft compliance værktøjerne gør det nemmere at styre virksomhedens digitale transformation.
DevOps og Scrum
2. marts 2022
DevOps og Scrum
DevOps er en iterativ udviklings- og udrulningsmetodik, og Scrum definerer en række principper som hjælper udviklingsteams med at arbejde iterativt baseret på den agile softwareudviklingsmodel.
28. februar 2022
Stil ledelsens tørst efter en konkret risikovurdering med Globeteams compliance-koncept
Lovgivning og regulativer stikker ofte en kæp i hjulet på nye digitaliseringsinitiativer. Med Globeteams cloud compliance koncept, Fit for Cloud, kan organisationer få en samlet og forretningsstyret risikovurdering.
Webinarer og events

Hos Globeteam afholder vi løbende webinarer og andre events, hvor du kan se frem til vidensdeling mellem forskellige virksomheder, specialister og Globeteam. Temaerne for vores webinarer og events understøtter aktuelle digitaliseringsbehov hos både offentlige og private virksomheder.

Teams
14. marts 2022
Webinar om organisatorisk implementering af telefoni i Teams. 31. marts 2022.
For mange virksomheder er telefonien noget af det sidste, der bliver flyttet over i Teams – og “hvor svært kan det egentlig også være”? Få inspiration til, hvordan I kommer godt i gang med telefoni i Teams og får brugerne med.
Kriseledelse
2. marts 2022
Webinar: You Fight as You Train – Kriseledelse er en kampsport. 7. april 2022.
Deltag på webinaret, hvor vi sætter fokus på den tværorganisatoriske beslutningsevne gennem et realistisk cyber/krise-scenarie, hvor alle deltagere spiller med undervejs. Vi gør brug af en online Crisis Simulator fra Immersive Labs.
1. marts 2022
Webinar om telefoni i Teams – den tekniske vinkel. 22. marts 2022.
Globeteam inviterer til webinar. Vi har teamet op med Telenor Erhverv for at gøre dig klogere på de muligheder og fordele, I som virksomhed kan opnå ved at aktivere eller integrere jeres telefoni med Microsoft Teams.
1. marts 2022
Globeteam-webinar om Fit for Cloud den 29. marts
Få grønt lys til flere digitaliseringsprojekter Hør, hvordan I kan accelerere den digitale udvikling af jeres forretning med et værktøj og en metode, der holder styr på governance, risk og compliance.
Globeteam holder Q&A webinar Live Talk om Zero Trust d. 14. december
3. december 2021
Deltag i Q&A-webinar: Zero Trust Live Talk den 14. december
Deltag på vores Live Talk d. 14. december og udnyt muligheden for at få svar på dine spørgsmål og overvejelser omkring Zero Trust sikkerhedsparadigmet.
Webinar om NSIS processer
16. november 2021
Webinar om NSIS for organisationer. Del 2: Organisatoriske processer
Få klarhed over de opgaver, der ligger frem mod implementeringen af NSIS-standarden i 2022. På dette webinar bliver du klogere på, hvilke krav NSIS stiller.
Pressemeddelelser

Herunder finder du Globeteams seneste pressemeddelelser.
Til journalister og andre med professionel interesse kan du finde kontaktinformationer, billedarkiv, fakta om Globeteam og meget mere i vores presserum, som du finder her.

AM Consulting
5. april 2022
Globeteam køber AM Consulting
Globeteam har opkøbt selskabet AM Consulting, som siden 2008 har bygget et blomstrende konsulenthus op, der har specialiseret sig i løsninger til statslige og selvejende institutioner inden for økonomi, HR og IT-systemer.
16. juni 2021
Norvestor køber sig ind i Globeteam
Norsk kapitalfond investerer i Globeteam Norvestor VIII, en fond forvaltet af den nordiske private equity aktør Norvestor, er ny hovedaktionær i IT-konsulentfirmaet Globeteam. Fonden har købt sig til majoritetsposten via Kirk Kapital og selskabets stifter Claus Moldow. Både Kirk Kapital og Claus Moldow fortsætter
26. januar 2021
Globeteam bedst til at rådgive om den moderne arbejdsplads i en tid præget af Covid-19
Globeteam kåret som årets Modern Workplace Partner til Microsoft Partner Awards Pressemeddelelse udsendt den 26. januar 2021 Globeteam er netop blevet kåret af Microsoft som den bedste til at rådgive virksomheder og deres medarbejdere om brugen af hjemmearbejdspladser. Allerede få dage efter corona-udbruddet satte
27. april 2020
Løsning skal hjælpe virksomheder med at håndtere fysisk afstand i Corona-tiden
IT-selskabet Globeteam har udviklet en særlig IT-løsning, der hjælper virksomheder og medarbejdere med at leve op til kravene om fysisk afstand. Pressemeddelelse den 27. april  I løsningen kan alle se, hvor mange der er på arbejde, og i hvilke lokaler, der er størst koncentration
21. april 2020
Globeteam fortsætter væksten
Globeteam omsatte i 2019 for 282 mio. kr. Dermed har selskabet øget omsætningen med 42 mio. kr. fra 2018 til 2019. Det fremgår af selskabets årsregnskab, som netop er offentliggjort. Globeteam fortsætter dermed den markante vækstkurve, som har været de seneste seks år. Pressemeddelelse
14. april 2020
Tidligere PET-ekspert i spidsen for Globeteams nye sikkerhedssatsning
Tidligere cyberchef i Politiets Efterretningstjeneste (PET), Gorm Christiansen, skal stå i spidsen for et nyt forretningsområde hos rådgivningsvirksomheden Globeteam. Forretningsområdet skal fokusere på virksomheders cyber- og informationssikkerhed. Pressemeddelelse den 14. april 2020 CEO i Globeteam Claus Moldow har meget store forventninger til den nye