Globeteam

Fra funktionær til konsulent i Globeteam

Konsulent

Vil du have mere frihed og selvbestemmelse i dit arbejdsliv?

Savner du større selvbestemmelse og fleksibilitet i dit arbejdsliv, men tøver med at springe ud som selvstændig med al den usikkerhed, som det også indebærer?

Så skal du måske overveje en karriere som konsulent i Globeteam.

Her får du en unik kombination af frihed og fællesskab, hvor du som selvstændig konsulent bliver en del af et veletableret konsulenthus og indgår i et stærkt fagteam med andre specialister. 

Din indtægt er alene baseret på de timer, som du leverer hos kunderne. Det skal du være afklaret med. Men i Globeteam er du ikke alene om at skabe projekterne. Du har dit team samt en stærk salgs- og marketingfunktion  i ryggen, som gør en stor indsats for at hjælpe dig godt i gang og ud på kundeprojekter.

Vi kan også hjælpe dig med alt det praktiske i forbindelse med at gå fra fastansat til selvstændig. 

Det motiverer mig at have det fulde ansvar for mine leverancer. Da jeg var fastansat, var det andre i virksomheden, der havde solgt mig ind på et projekt eller skaffet en kunde. I Globeteam er jeg med fra start i projektforløbet og lærer kunden godt at kende, og så er det mig selv, der står på mål for, hvad jeg lover, og at jeg kan levere det til tiden.”

Hvorfor Globeteam?

Et spændende og udfordrende arbejdsliv  

I Globeteam kan du minimere de opgaver, der dræner din arbejdsglæde.

Om det er rutine- og driftsopgaverne, den interne rapportering, ledelsesopgaverne, eller hvad der ellers fylder og tager tid fra det, du brænder for at lave og gør bedst.

Som konsulent er du typisk med der, hvor nye projekter skal startes op, og løsninger skal udvikles til at optimere kundernes organisering og opgaveløsning.

Du bliver samtidig en del af et veletableret hus, som har størrelsen og kompetencerne til, at vi bliver tilbudt de store, komplekse og kritiske projekter. Bl.a. er vi repræsenteret på en række offentlige rammeaftaler.

Selvbestemmelse og medindflydelse

I Globeteam vil du aldrig opleve, at der “lander” en opgave på dit skrivebord. Her er du selv med til at definere og forme projekterne og din rolle i dem. 

Som Globeteam-konsulent kommer du helt tæt på kundens forretning og opnår en dyb forståelse for deres udfordringer og behov. Du fungerer som en betroet sparringspartner, der tør sætte din faglige viden og indsigt i spil overfor kunden, så de får den løsning, som er bedst for den.

Frihed

I Globeteam er der ingen faste forventninger om en 37 timers arbejdsuge.

Du har en høj grad af frihed til selv at planlægge din tid og til at skalere op og ned for antallet af arbejdstimer for at imødekomme forskellige livssituationer eller realisere nogle drømme. Selvfølgelig altid under ansvar for de aftaler, du har indgået med dine kunder.

Høj indtjening

Det afhænger selvfølgelig af, hvor mange timer du lægger hos kunderne, men formår du at skabe opgaverne, så opnår du også et honorar, der oftest er højere, end hvad du vil tjene som funktionær.

Selvstændig i et “beskyttet værksted”

I Globeteam har du en stærk administration i ryggen, der tager sig af meget af det praktiske arbejde, som følger med at være selvstændig. Det være sig kontrakter, rammeaftaler, markedsføring, fakturering mm.

Ligeledes har vi en uafhængig revisor tilknytter, som kan rådgive dig om stort og småt omkring det at etablere og drive egen konsulentvirksomhed inden for rammerne af Globeteams forretningsmodel. 

Du skal evne at skabe dine egne opgaver, MEN vi har også en salgsfunktion, som arbejder for dig. Ligeledes er vores konsulenter med til at sælge hinanden ind og hjælper hinanden med at skabe de spændende projekter.

Faglig sparring og fællesskab

Du kommer ikke til at savne kollegaer.

Samværet og sammenholdet med gode kollegaer er nogle gange det, der er sværest at vinke farvel til som fastansat. Det behøver du ikke i Globeteam. Her bliver du en del af et team, hvor du fortsat har rig mulighed for at dyrke både det faglige og sociale fællesskab.

I vores teams opkvalificerer og uddanner konsulenterne sig i fællesskab via kurser og ”geek nights” og sparrer med hinanden omkring projekter, ligesom vi af og til samles til gode middage eller mere actionprægede aktiviteter.

Du får det bedste fra begge verdener, som vi plejer at sige!

Jeg havde et ønske om mere frihed, end jeg har oplevet i mit tidligere arbejde. Både frihed i forhold til opgaverne, men også frihed i forhold til mængden af arbejde. Det var også et ønske at prøve at komme ud og arbejde i forskellige sektorer, så jeg kunne lære mere om sikkerhed på tværs af samfundet, frem for sikkerhed i forskellige dele af det offentlige.”

Bliv konsulent

Bliv en del af Globeteam

Er du interesseret i at blive konsulent i Globeteam, så udfyld formularen og upload evt. dit CV. 

Du kan også skrive direkte til mig på pda@globeteam.com

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Philip Dall - Globeteam
Philip Dall
HR Direktør

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler