Globeteam

Hvem er vi?

Gorm Grosen Christiansen - Globeteam

Kontakt mig gerne, hvis du vil høre mere

Sikkerhed

Stærkt hold af konsulenter inden for sikkerhed

I Globeteam er vi mere end 50 sikkerhedseksperter, der arbejder med cybersikkerhed på højeste niveau. Sikkerhedskonsulenterne er nøje udvalgt på baggrund af deres specifikke kompetencesæt og erfaring med at opbygge, vedligeholde og udvikle sikkerhedsløsninger og sikkerhedsprogrammer.

Det unikke ved mange af Globeteams sikkerhedskonsulenter er, at de fleste har arbejdet i virksomheder eller organisationer, hvor de har haft trusselsbilleder og cyberangreb helt tæt inde på kroppen. At læse sig til en teoretisk forståelse af sikkerhed tåler ikke sammenligning med selv at have mærket ansvaret på egne skuldre, når image og omsætning er på spil.

sikkerhed

Sikkerhedseksperter med et stærkt eksekverings-DNA

Den dybe erfaring koblet med en stærk eksekveringskompetence gør, at Globeteams sikkerhedsydelser udmærker sig ved først og fremmest at levere konkret forretningsværdi. Vi spilder ikke vores kunders tid med at etablere sikkerhedsprogrammer, der favner alt for meget, ligesom vi heller ikke sælger produkter, der ikke er brug for. Vi fokuserer – i et tæt samarbejde med vores kunder – på de sikkerhedsudfordringer, der fylder mest her og nu, og så løser vi opgaven.

sikkerhed

Vores sikkerhedseksperter har kunden i centrum

’Kunden i centrum’ er mere end en velkendt floskel; det er afsættet for alle beslutninger og aktiviteter:

  1. Vi sælger ikke løsninger – vi løser branche- eller virksomhedsspecifikke problemer.
  2. Vi erstatter ’jeg-kender-løsningen-på-forhånd’, med ønsket om en reel forståelse for kundens oplevede udfordringer.
  3. Kun gennem den dybere forståelse og tillid kan vi sammen med kunden skabe bæredygtige resultater.
sikkerhed

Stærkt fælles værdigrundlag

Ordentlighed og personlig integritet før alt andet:

  1. Vi vil gøre en mærkbar forskel – bæredygtige resultater er vores mål.
  2. Vi anvender anerkendte rammeværktøjer i vores arbejde – men er pragmatiske og adaptive i vores fremgangsmåde og problemløsning.
  3. Vi vil hellere løse èt problem helt – end løse flere problemer halvt.
sikkerhed

Vores faglighed er vores styrke

Vores tværfaglige samarbejde sikrer komplet rådgivning hele vejen rundt:

  1. Vi tilbyder både tunge sikkerheds- og forandringsledere samt dybt specialiserede data-, programmerings- og teknologikonsulenter.
  2. Vi har mange forskellige afsæt for vores sikkerhedsarbejde, og vi har stor styrke i at besætte vores projekter med stor diversitet i fagligheden.
sikkerhed

Bred ydelsespalette

Globeteams sikkerhedskompetencer dækker hele spektret af sikkerhedsydelser.

Konsulenthusets kompetencer omfatter integreret risikostyring, etablering af en tværgående sikkerhedsarkitektur, efterlevelse af compliance-opgaven, udformning af sikkerhedspolitikker, opbygning af en governance-struktur, krisestyring, overvågning og respons på hændelser i et security operations center-setup samt organisatorisk kompetenceudvikling.

”Vores erfaring er, at det som regel ikke er de teoretiske og analytiske faser af sikkerhedsarbejdet, der volder størst problemer hos virksomheder. Det er den efterfølgende eksekveringsevne til at sætte handling bag ordene og drive et effektivt sikkerhedsprogram, der trækker tempoet ud af deres forretningsudvikling,” siger Gorm Grosen Christiansen.

Stay safe - start smart

Globeteam stiller skarpt på cybersikkerhed under temaet “Stay safe, start smart”

Få hjælp og inspiration til at håndtere den komplekse sikkerhedsopgave. Gennem fagligt inspirerende webinarer, dybdegående artikler, erfaringsudveksling og indblik i virksomheders daglige arbejde belyser Globeteam den hyperkomplekse sikkerhedsudfordring ud fra forskellige vinkler under temaet “Stay safe, start smart”.

Du kan dykke ned i emnerne her

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler