Om Globeteam

Historie

Læs om Globeteams rejse fra stiftelsen i 2001 til i dag

I 2021 køber Norvestor VIII, en fond forvaltet af den nordiske private equity-aktør Norvestor, sig til majoritetsaktieposten via Kirk Kapital og selskabets stifter, Claus Moldow. Både Kirk Kapital og Claus Moldow fortsætter som aktionærer med henholdsvis 25 pct. og godt 10 pct. af aktierne i selskabet. Også selskabets anden stifter, Morten Strunge Nielsen, fortsætter som aktionær med en ejerandel på også godt 10 pct.

”Globeteam er en virksomhed med en unik forretningsmodel, som er i stand til at levere en af markedets bedste tjenester indenfor IT. I øvrigt har selskabet haft en flot vækst og finansiel udvikling igennem en årrække. Vi er ikke i tvivl om, at der fortsat er masser af vækstmuligheder i Globeteam i Danmark. Yderligere kan vi se at det er helt oplagt i første omgang at ekspandere til det norske marked, et marked som Norvestor kender indgående. Herefter er ambitionen, at vi vil ud i resten af Skandinavien og derefter videre ud i Europa.”
Kasper Skovgaard Kristensen, investeringsdirektør i Norvestor.

Læs pressemeddelelsen ”Norvester køber sig ind i Globeteam” og artikel bragt i Børsen 16. juni 2021 ”Norsk kapitalfond bliver ny hovedaktionær i dansk it-virksomhed: Overtager aktiemajoritet fra Kirk Kapital”

 

I 2018 Globeteam har ved indgangen af 2018 fået en af erhvervslivets sværvægtere ind i ejerkredsen. Kirk Kapital, Lego-familiens holdingselskab, køber 34 pct. af Globeteam for et større tocifret millionbeløb. Det sker ved, at Kirk Kapital køber C13 samt bestyrelsesmedlem og medstifter af Globeteam Erik Arnbak ud af Globeteam.

“Vi ser en virksomhed med et betydeligt videre vækstpotentiale. Globeteam leverer konsulentydelser på IT-området, som i høj grad er med til at udvikle og understøtte forretningen i de virksomheder, selskabet samarbejder med. Hele området for digitalisering ser vi vil vokse mange år frem, og denne makrotrend er Globeteam godt positioneret indenfor”.
Kim Gulstad, CEO i Kirk Kapital

Læs pressemeddelelse ”Kirk Kapital køber en tredjedel af Globeteam” og artikel bragt i Børsen 19. januar 2018  ”Lego-familie på opkøb i it-firma med 75 konsulenter”.

 

I 2016 fordobler Globeteam sin omsætning fra 2011 og runder de 140 mio. kr. og sikrer nyt udbud for et trecifret millionbeløb.

 

I 2014 etablerer Globeteam en afdeling i Jylland og indgår samarbejde med flere nye IT-konsulenter, der får base i Jylland.

 

2014 er også året, hvor en af de oprindelige stiftere af Globeteam og formand for bestyrelsen, Erik Arnbak, overlader formandsposten til Mogens Elsberg, tidligere CEO for GN Netcom, der fremover skal udfordre ledelsen og Globeteams strategi.

 

I 2013 styrker Globeteam sine forretningsområder inden for Business Consulting yderligere med mange nye konsulenter og sælgere. Globeteams konsulentkompetencer strækker sig fra tunge forretningskonsulenter til dybe teknologispecialister, og det gør, at vi kan imødekomme kundernes behov for at kombinere deres forretningsenheders ambitioner og medarbejderes adfærd med IT-afdelingens tekniske kompetencer og indsigt.

Samspillet mellem konsulentkompetencerne betyder samtidig, at vi rykker op i en hel ny liga, og gennemfører second opinion assessment af meget komplekse projekter inden for det offentlige, som har mediernes bevågenhed.

 

I 2012 laver Globeteam en konsolidering af strategi og ydelser og fokuserer således sine ydelser indenfor:

  • Business Consulting
  • IT-infrastruktur
  • Udvikling af software

 

I 2011 etablerer Globeteam en salgsafdeling for at drive og styrke account management for vores kunder.

 

I 2010 gennemfører Globeteam en organisationsændring, hvor vores teams opdeles i en række mindre og væsentligt mere dedikerede teams.

 

I 2010 tilbyder Globeteam også et internt uddannelsesforløb for konsulenter og medarbejdere for at løfte alle mod en mere salgs- og kundeorienteret kultur. Uddannelsen gennemføres årligt fra 2010 til 2014.

 

I 2007 overstiger omsætningen 60 mio. kr., og vi indgår et joint venture med lokal partner i Vietnam om etablering af et ODC (development center).

 

I 2004 overstiger omsætningen 20 mio. kr., og nyt forretningsområde ”ERP” etableres.

 

I 2003 kommer forretningsområdet ”Human Touch” til.

 

I 2001 tilbyder Globeteam ydelser indenfor IT Strategy, Project Management og Microsoft.

 

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?