Om Globeteam

Historie

Læs om Globeteams rejse fra stiftelsen i 2001 til i dag

Globeteam har ved indgangen af 2018 fået en af erhvervslivets sværvægtere ind i ejerkredsen. Kirk Kapital, Lego-familiens holdingselskab, køber 34 pct. af Globeteam for et større tocifret millionbeløb. Det sker ved, at Kirk Kapital køber C13 samt bestyrelsesmedlem og medstifter af Globeteam Erik Arnbak ud af Globeteam.

Kim Gulstad, der er CEO i Kirk Kapital, glæder sig over muligheden for at kunne investere i Globeteam.

“Vi ser en virksomhed med et betydeligt videre vækstpotentiale. Globeteam leverer konsulentydelser på IT-området, som i høj grad er med til at udvikle og understøtte forretningen i de virksomheder, selskabet samarbejder med. Hele området for digitalisering ser vi vil vokse mange år frem, og denne makrotrend er Globeteam godt positioneret indenfor” siger Kim Gulstad.

Læs pressemeddelelse her og artikel i Børsen ”Lego-familie på opkøb i it-firma med 75 konsulenter”.

Globeteam blev dannet af Erik Arnbak og nuværende direktør og bestyrelsesmedlem Claus Moldow i 2001. I dag sytten år senere, hvor omsætningen forventes at runde 190 mio. kroner, arbejder godt 80 konsulenter med at optimere forretning og it hos nogle af de fremmeste private og offentlige virksomheder.

Unik forretningsmodel styrker engagement

I modsætning til andre konsulenthuse etablerede stifterne en unik forretningsmodel, som sikrer stærkt commitment mellem den enkelte konsulent, kunden og Globeteam qua et business-to-business aftaleforhold, hvor konsulenten er kontraktligt forpligtet af indgåede aftaler. Vores forretningsmodel er en væsentlig årsag til, at det hele tiden har været muligt at tiltrække og fastholde væsentlige og interessante kunder og kompetente og engagerede it- og forretningskonsulenter. Som kunde kan du her læse mere om forretningsmodellens fordele, og som konsulent kan du læse mere her.

Vores virksomhedskultur er båret af pionerånd og tæt samarbejde mellem 80 konsulenter, ledelse og bestyrelse. På få år er det lykkedes Globeteam at udvikle kundeporteføljen, kompetencefeltet og levere solide økonomiske resultater.

Globeteams historie – forretningsområder tilpasses kundernes behov

I 2001 tilbyder Globeteam ydelser indenfor IT Strategy, Project Management og Microsoft.

I 2003 kommer forretningsområdet ”Human Touch” til.

I 2004 overstiger omsætningen 20 mio. kr. og nyt forretningsområde ”ERP” etableres.

I 2007 overstiger omsætningen 60 mio. kr., og vi indgår et joint venture med lokal partner i Vietnam om etablering af et ODC (development center).

I 2010 gennemfører Globeteam en organisationsændring, hvor vores teams opdeles i en række mindre og væsentligt mere dedikerede teams.

I 2010 tilbyder Globeteam også et internt uddannelsesforløb for konsulenter og medarbejdere for at løfte alle mod en mere salgs- og kundeorienteret kultur. Uddannelsen gennemføres årligt fra 2010 til 2014.

I 2011 etablerer Globeteam en salgsafdeling for at drive og styrke account management for vores kunder.

I 2012  i takt med, at virksomheden vokser, og behovene i omverden ændrer sig, bliver konsolidering af strategi og ydelser nødvendig. Globeteam fokuserer således sine ydelser indenfor:

  • Business Consulting
  • IT-infrastruktur
  • Udvikling af software

I 2013 styrker Globeteam sine forretningsområder inden for Business Consulting yderligere med mange nye konsulenter og sælgere. Globeteams konsulentkompetencer strækker sig fra tunge forretningskonsulenter til dybe teknologispecialister, og det gør, at vi kan imødekomme kundernes behov for at kombinere deres forretningsenheders ambitioner og medarbejderes adfærd med it-afdelingens tekniske kompetencer og indsigt.

Samspillet mellem konsulentkompetencerne betyder samtidig, at vi rykker op i en hel ny liga, og gennemfører second opinion assessment af meget komplekse projekter inden for det offentlige, som har mediernes bevågenhed.

I 2014 etablerer Globeteam en afdeling i Jylland og indgår samarbejde med flere nye it-konsulenter, der får base i Jylland.

2014 er også året, hvor en af de oprindelige stiftere af Globeteam og formand for bestyrelsen, Erik Arnbak, overlader formandsposten til Mogens Elsberg, tidligere CEO for GN Netcom, der fremover skal udfordre ledelsen og Globeteams strategi.

I 2016 fordobler Globeteam sin omsætning fra 2011 og runder de 140 mio. kr. og sikrer nyt udbud for et trecifret millionbeløb.

I 2018 køber Lego-familien Kirk 34 procent af it-konsulenthuset Globeteam. Det sker ved, at Kirk Kapital køber DICO A/S’ investeringsselskab C13 samt bestyrelsesmedlem og medstifter af Globeteam, Erik Arnbak, ud af Globeteam. Erik Arnbak og Mikael Konnerup udtræder samtidig af Globeteams bestyrelse.


Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?