globeteam

Job hos Globeteam

globeteam

Fastansat i Globeteams administration

Læs mere om livet som konsulent hos Globeteam her

Du kender måske Globeteam for vores konsulenter – men bagved er der en effektiv organisation, som hjælper konsulenterne med en række administrative opgaver i relation til bl.a. salg, markedsføring, økonomi, fakturering, jura, HR m.m.

Med en forretning og konsulentstab i vækst har vi løbende behov for at udvide administrationen med nye faglige kompetencer. Måske er du vores næste kollega? Se vores ledige stillinger her

Som en del af Globeteams administration får du en spændende og udfordrende hverdag blandt gode kollegaer og en stor kontaktflade på tværs af huset med vores +180 konsulenter, salgsteam, samarbejdspartnere mv.

Vi er et selskab med en flad ledelsesstruktur, hvorfor alle er let tilgængelige i forhold til assistance, faglig sparring, råd og vejledning.

globeteam
Vi tilbyder

Hos Globeteam bliver du del af et uformelt arbejdsmiljø, hvor vi har ”næsen i sporet”, samtidig med at vi går op i at have det sjovt.

Vi gør meget for at sikre, at vi alle trives både fagligt og socialt. Det indebærer bl.a. at vi:

Udover dette er Globeteam naturligvis også karakteriseret ved: 

Arbejdslivet i Globeteam byder på høj fleksibilitet, spændende ansvarsområder og et super kollegialt miljø, hvilket man som medarbejder har stor indflydelse på at præge. Jeg vægter især diversitet i arbejdsopgaver, frihed under ansvar samt udviklingsmuligheder højt, hvorfor valg af arbejdsplads netop faldt på Globeteam.”

globeteam

Om Globeteam

Globeteam er et specialiseret IT-konsulenthus i vækst, som hjælper med at optimere vores kunders IT- og forretningspotentiale med afsæt i digitalisering, teknisk specialisering og forretningsforståelse.

Globeteam tilbyder ydelser inden for management consulting, infrastruktur, udvikling samt cyber- og informationssikkerhed.

Vi bor i Virum, tæt på Sorgenfri station (S-tog), som ligger i en gåafstand på ca. 5 minutter fra kontoret.

Læs mere om Globeteam

Bliv konsulent

Bliv en del af Globeteam

Er du interesseret i at blive konsulent i Globeteam, så udfyld formularen og upload evt. dit CV. 

Du kan også skrive direkte til mig på pda@globeteam.com

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Philip Dall - Globeteam
Philip Dall
HR Direktør

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler