Konsulent

Bliv infrastruktur konsulent

konsulent

Hvad får du som infrastruktur konsulent?

Som infrastruktur konsulent får du alle fordelene ved at være selvstændig, men er samtidig tilknyttet et hold af mere end 40 super kompetente kolleger.

Du vil indgå i projekter af meget forskellige karakter, hvor fællesnævneren er arbejdet med kritiske tekniske problemstillinger. Som selvstændig har du i vid udstrækning indflydelse på opgavernes karakter, samt hvornår og hvor meget du vil arbejde – selvfølgelig under ansvar for de aftaler, du har indgået med dine kunder.

I vores Infrastructure, Cloud & Security (ICS) team bliver du en del at en teamkultur udover det sædvanlige. Vi har stort fokus på vidensdeling og samarbejde, og du kan derfor sparre med virkelig dygtige infrastrukturspecialister samtidig med, at du har mulighed for at indgå i leveranceteams, når opgaverne kræver det. Der er samtidig også god plads til at dyrke det sociale fællesskab. 

I Globeteam sidder en stærk administration, som tager sig af papirarbejde, kontrakter, salg, rammeaftaler, markedsføring, økonomi, fakturering m.m. Til sammen giver de dig en stærk platform at stå på, så du kan koncentrere dig om dine kernekompetencer hos kunderne.

”Med Globeteams stærke administration i ryggen, der bl.a. tager sig af alt det kommercielle og fakturering af kunder, kan jeg koncentrere mig om det, som jeg er god til, og nyde friheden ved at være selvstændig,” siger infrastruktur konsulent Lasse Dommerby Krarup.

Sidst men ikke mindst er der en god sammenhæng mellem indsats og belønning, hvor Globeteams forretningsmodel gør det attraktivt at yde en ekstra indsats.

konsulent

Mød infrastruktur konsulent Mikkel Nordberg

“Jeg bliver udfordret af den tekniske sparring med virkelig dygtige kollegaer, og det motiverer mig til at holde mig skarp på udviklingen. Jeg kalder det et netværk for selvstændige på ultra steroider.”

konsulent

Hvem er du?

Du er en erfaren infrastrukturspecialist, og fagligt er du stærkt funderet på både det operationelle, teoretiske og organisatoriske plan, således at du kan løfte kundernes IT-infrastruktur og sikkerhedsniveau til topkarakter.

Du har demonstreret forståelse af informationsteknologi samt evne til at lede IT-personale. På samme tid er det vigtigt for dig at være ajourført med den nyeste teknologi, så kunden modtager den bedste og mest opdaterede rådgivning. Du finder tilfredsstillelse i at opnå forståelse for teknologiers anvendelse og motiveres af at synliggøre og tilvejebringe værdi for kunderne.

Du har evnen til at forstå kundens problemstillinger og sikre sammenhængen fra det strategiske niveau ned til det operationelle niveau. Samtidig sikrer du forankringen i organisationen, og at dine projekter færdiggøres med høj kvalitet. Du kan med andre ord overskue komplekse setup og løsningsønsker fra kunderne, og du er glad, når du har afleveret en løsning ”end-to-end”, hvor der også er tænkt sikkerhed ind, og løsningen er leveret og forankret.

Derudover arbejder du selvstændigt, men har et udpræget servicegen, er hjælpsom og kan fungere godt i et team.

Vi leder særligt efter profiler med kompetencer inden for følgende områder:

Vores engagement i at levere cutting-edge teknologi gør mig stolt, og den måde, vi har vokset og udviklet os på - med mere fokus, mere samhørighed og mere tværfagligt samarbejde - det siger noget om vores kollektive drive og vision. I stormens øje, uanset udfordringerne, føler jeg virkelig, at vi er i samme båd. Jeg er taknemmelig for de mange muligheder for både faglig og social interaktion, som Globeteam giver."

konsulent

Typiske infrastruktur projekter

En velfungerende infrastruktur er afgørende for, om vores kunder kan høste den fulde forretningsværdi af deres IT-løsninger. I ICS-teamet hjælper vi vores kunder med at optimere og modernisere deres IT-infrastruktur, så den understøtter forretningen og fungerer som fundament for virksomheders digitale transformation.

Vi arbejder tæt på kunderne, hvilket vil sige, at du får mulighed for at komme ind til kernen af dine kompetencer: Nemlig at være udførende konsulent og skabe værdi for kundens forretning gennem strategisk rådgivning samt teknisk bistand og implementering.

Med andre ord vil du med afsæt i din dybe og demonstrerede forståelse af teknologi samt din faglige styrke på såvel det operationelle plan som på det teoretiske og organisatoriske plan beskæftige dig med at hjælpe vores kunder med at bringe værdi til forretningen ved at rådgive indenfor dine kompetencer.

Læs her om de typiske infrastruktur projekter, som vi arbejder på i ICS-teamet

Hør Jesper Krogh fortælle om livet som konsulent i Globeteam

Bliv konsulent

Bliv en del af Globeteam

Er du interesseret i at blive konsulent i Globeteam, så udfyld formularen og upload evt. dit CV. 

Du kan også skrive direkte til mig på pda@globeteam.com

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Philip Dall - Globeteam
Philip Dall
HR Direktør

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler