Globeteam

Microsoft 365

Teknologier

Hvad er Microsoft 365?

Siger du Microsoft 365, siger du også innovative kontorapplikationer, intelligente cloud-tjenester og indbyggede sikkerhedsfunktioner.

Microsoft 365 er en overbygning til Office 365, der giver adgang til de velkendte Microsofts Office-programmer, heriblandt Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams, OneDrive samt SharePoint og en række Power Platform produkter, som kan understøtte digitalisering og automatiseringen af processer. Microsoft 356 indeholder også den nyeste Windows platform samt Enterprise Mobility + Security, som kan automatisere håndtering af servere og enheder og samtidig højne sikkerheden, så I kan reducere risikoen.

Microsoft 365 fås i flere forskellige planer og abonnementsløsninger til både private, virksomheder, enterprise virksomheder og uddannelse.

Hvordan kan din virksomhed få værdi af Microsoft 365?

Microsoft 365 giver jer effektive værktøjer til at arbejde, organisere og samarbejde på og er således en platform, der samler alt det, du skal bruge for at arbejde produktivt – hvor som helst, når som helst og på alle dine enheder.

Herudover hjælper Microsoft 365 med at forbedre cybersikkerheden og reducere omkostningerne. Og lige netop cybersikkerhed er nok den største grund til, at vi anbefaler jer at opgradere til Microsoft 365.

Dels opnår dine brugere markant bedre beskyttelse af deres login (beskyttelse af identiteter) og dels opnår de bedre beskyttelse af deres persondata (beskyttelse af data). Ligeledes vil din virksomhed opnå bedre sikkerhed i forhold til dokumenter, data, filer og adgang til netværk.

Microsoft Partner

Globeteam har igennem mere end 10 år været en af Microsofts foretrukne løsningspartnere. Vores konsulenters stærke kompetencer på Microsoft 365-platformen understreges af vores Microsoft Solutions Partnerskaber og Specializations.

Teknologier

Sådan kan Globeteam hjælpe dig med at få fuld værdi af Microsoft 365

Microsoft 365 byder på uanede muligheder for at understøtte jeres digitalisering, men det betyder også, at du står overfor et omfattende tag-selv-bord af produkter og features, som det kan være udfordrende at navigere i, og hvor licensregler og muligheder ændrer sig hyppigt.

Hvilke Microsoft 365 licenser skal du vælge? Hvad koster de? Hvilke fremtidige investeringer kan du undgå ved at overgå til Microsoft 365? Hvilke tredjeparts-løsninger kan udfases? Og hvad med sikkerheden? Er jeres behov dækket af en licens, I har i forvejen og ikke anvender optimalt? Alt dette og meget mere kan vi hjælpe jer med.

Store rationaliseringsgevinster og øget sikkerhedsniveau
Globeteams Rightsizing-analyse giver et kvalificeret beslutningsgrundlag og mulighed for at ramme præcist det behov for Microsoft 365 licenser, som I har behov for, når I skal realisere jeres digitaliseringsinitiativer.

Vi starter forløbet med en opstartsworkshop, hvor mål, rammer og forventninger afstemmes. Herefter leveres Rigthsizing-analyse i 3 moduler og vi slutter forløbet af med fremlæggelse af resultaterne og præsentation af rapporten.

Rightsizing-analysen fokuserer ikke kun på jeres Microsoft-licenser. Vi sørger også for at optimere i forhold til jeres aftaler med andre leverandører med henblik på at lukke ned for de aftaler og licenser, I ikke udnytter, eller som udfases ved at gå-all-in på Microsoft 365.

Der ligger store rationaliseringsgevinster gemt ved at få ryddet op i dobbelt-licensering på grund af overlappende licenser. Og der er store besparelser at hente ved at konsolidere jeres it-indkøb hos Microsoft og udnytte mulighederne i Microsoft 365 optimalt, i forhold til jeres behov.

Alt det tager vi selvfølgelig højde for i vores anbefalinger. Ligesom vi også kigger på anvendelsen af eksisterende sikkerhedsløsninger og kommer med anvisninger til optimeringsforslag. Eksempelvis, hvor i med fordel kan opprioritere og aktivere uudnyttet teknologi, nye featureopdateringer og services fra Microsoft som måske allerede er licenseret, så I er på forkant med lovgivningen og interne politikker.

Teknologier

Hvad får du ud af analysen Rightsizing af Microsoft 365-licenser?

Danske Regioner sparer 650.000 kr.

Globeteams Rightsizing-analyse er gennemført hos både offentlige og private virksomheder. Senest hos Danske Regioner, hvor de første leverancer i analysen har vist, at de kan se frem til en årlig besparelse på ca. 500.000 kroner på deres Microsoft 365 E5-licenser og ca. 150.000 kroner på deres Microsoft Azure-licenser. Dels ved at forenkle og optimere anvendelsen af eksisterende Microsoft-licenser og dels ved at styrke deres it-sikkerhedsløsninger for blandt andet at kunne efterleve kravene i GDPR.

Peder Lind Sørensen - Globeteam
Peder Lind Sørensen
Salgsansvarlig

Kan jeg hjælpe?

Vil du høre mere om, hvordan Globeteam kan hjælpe dig med at få værdi af Microsoft 365, så kontakt mig gerne på +45 3074 7474 eller pls@globeteam.com

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler