Globeteam søger erfarne management konsulenter

Skrevet af
Globeteam
Nyhed

Del indlæg

Vil du levere rådgivning og implementeringsstøtte til vores kunder inden for bl.a. digital ledelse og styring, IT-program- og projektledelse og governance?

Vi leder efter konsulenter med en stærk baggrund inden for digital ledelsesrådgivning og implementering. Herunder skal du have dokumenteret erfaring med at levere succesfulde projekter for kunder inden for områderne forretningsanalyse, behovsafdækning, digitaliseringsstrategi, IT-implementering og andre elementer i digital ledelse og transformation.

Du bliver en del af et team af seniorkonsulenter, der alle har meget lang erfaring fra konsulentverdenen og ledelsesroller i store organisationer. Vi har prøvet mange ting i vores karrierer og nyder nu at arbejde med spændende projekter og kundeopgaver i samarbejde med meget dygtige og engagerede kolleger. Vi sætter pris på samarbejde, videndeling og socialt samvær – sammen bliver vi endnu bedre, samtidig med at vi har det sjovt.

Dine typiske arbejdsopgaver – afhængig af din profil

  • Forstå kundernes IT-behov og yde strategisk rådgivning i et tæt samarbejde med kunden, hvor målet at udvikle og styrke deres IT/digitale strategi.
  • Levere rådgivning og løsninger af høj kvalitet inden for digitaliseringsstrategi, digital transformation, organisatorisk forandring, governance samt optimering af kundens digitale forretningsprocesser i samspil med kunderne og andre Globeteam-konsulenter.
  • Projekt og programledelse af større projekter i samarbejde med kundens interne organisation samt eksterne samarbejdspartnere.

Dine kvalifikationer

  • Bachelor- eller kandidatgrad i informatik, datalogi, forretningsoptimering eller lignende.
  • Flere års erfaring i rollen som ekstern konsulent med fokus på digital ledelse, projektledelse og governance.
  • Stærk forståelse af teknologi og dens muligheder.
  • Dokumenteret track record i at levere succesfulde IT-projekter for større private kunder og/eller det offentlige (stat, ministerier og styrelser).
  • Fremragende kommunikations- og samarbejdsevner.
  • Flydende i dansk og engelsk.

Din personlige profil og baggrund

Du trives som ekstern konsulent med udadvendte funktioner og opgaver hos vores kunder – og fungerer godt sammen med både ledelse/beslutningstagere samt medarbejdere.

Du er nysgerrig på ny viden og har både interesse i og evne til at møde forskellige mennesker og brancher. Dit drive og dit engagement bringer dig langt, og du opbygger relationer undervejs. Gennem din analytiske evne og din strukturerede tilgang kan du hurtigt sætte dig ind i komplekse situationer og sammenhænge. 

Du kan glæde dig til

I Globeteam får du en hverdag, hvor du arbejder med udfordrende og komplekse opgaver, og hvor du som konsulent er specielt udpeget af kunden, fordi kunden ved, at du leverer varen og bringer værdi til forretningen. En hverdag, hvor du arbejder sammen med de allerbedste, og dermed får verdensklasse sparring og hjælp til opgaveløsning.

Samtidig bliver du en del af et konsulentmiljø, hvor uformel stemning og humor er i højsædet, og hvor du får en rigtig god betaling for din indsats, takket være vores unikke og meget fordelagtige aflønningsmodel.

Om Globeteam

Globeteam er et topspecialiseret konsulenthus, der hjælper virksomheder med at optimere deres IT- og forretningspotentiale med afsæt i dyb teknisk specialisering og solid forretningsforståelse.

Som betroet strategisk partner hjælper vi vores kunder gennem den digitale transformation, så de kan udvikle virksomheden og stå stærkt i den nye digitale verden. Globeteam tilbyder ydelser inden for og på tværs af vores tre kernekompetenceområder: IT & Digitalisering, Sikkerhed og Strategisk Rådgivning.

Som konsulent i Globeteam bliver du en del af vores unikke forretningsmodel, der er en mellemting mellem et traditionelt konsulenthus og en freelance-model, hvor Globeteams ambition er at samle det bedste fra begge verdener i en og samme model.

Se mere om livet som managementkonsulent i Globeteam

Ønsker du at vide mere, kan du kontakte: HR-Direktør Philip Dall på pda@globeteam.com eller +45 3029 3366.

Bliv konsulent

Bliv en del af Globeteam

Er du interesseret i at blive konsulent i Globeteam, så udfyld formularen og upload evt. dit CV. 

Du kan også skrive direkte til mig på pda@globeteam.com

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Philip Dall - Globeteam
Philip Dall
HR Direktør
Andre læste også
22. marts 2024
“Som konsulenter bliver vi betalt for at sige vores mening”
Jesper Krogh er seniorkonsulent i Globeteam, hvor han for nylig fejrede 10-års jubilæum. Her fortæller han om ungdomsaspirationer, fascinationen af infrastruktur og om at tage førerkasketten på.
5. marts 2024
Kom til formiddagsseminar om Copilot for Microsoft 365 den 9. april
Kom godt & sikkert fra start med Copilot for Microsoft 365. Få gode råd til den tekniske & organisatoriske implementering & hør erfaringer fra kundeprojekter
19. februar 2024
Deltag i sikkerhedsseminar d. 12. marts kl. 9-12
I samarbejde med Microsoft og BlueVoyant inviterer Globeteam til sikkerhedsseminar. Deltag og bliv klogere på, hvorfor komplekse trusler kræver holistisk beskyttelse.
Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler