Globeteam søger Enterprise Content Management konsulenter

Skrevet af
Globeteam
Nyhed

Del indlæg

Vil du rådgive og hjælpe vores ECM/ESDH-kunder med strategi og implementering af WorkZone eller P360o

Og motiveres du af et stærkt fællesskab med fokus på spændende kunder, personlig udvikling og høj faglighed?

Vi leder efter selvstændige konsulenter, der deler vores professionelle ambitioner og værdier, og som kan se sig selv indgå i vores team af erfarne ECM-forretningskonsulenter og projektledere. Vi fungerer typisk som kundens implementeringspartner, rådgiver og projektleder, ligesom vi også er stærkt involveret i den tekniske opsætning og konfiguration af WorkZone og P360o.

Dine primære arbejdsopgaver

Du vil komme til at arbejde med at få aktiveret, udnyttet og implementeret de muligheder, der ligger i WorkZone og P360o. i samspil med kundens øvrige IT-løsninger.

Mere specifikt vil du:

  • Udvikle nye tilgange og værktøjer til vores kunder, når vi bygger prototyper, proces flows, afholder workshops samt udarbejder koncepter og materiale til undervisning.
  • Være bindeleddet mellem forretningens krav og udnyttelse af mulighederne i kundens ECM-/ ESDH-platform på baggrund af dit indgående platformskendskab.
  • Sikre en stærk intern forbindelse mellem løsningen i ECM-/ ESDH-platformen og de organisatoriske forandrings- og transformationsprojekter, som dine kolleger fra Globeteam leverer.
  • Få kontakt til det bredere Globeteam-community med fokus på at anvende førende ECM-/ ESDH-forretningsløsninger og -funktioner til at modne og digitalisere vores offentlige kunder.

Opgaverne hos kunderne løses på egen hånd eller i mindre teams. Opgaverne kan variere i omfang fra kort og begrænset rådgivning til omfattende og længerevarende projekter.

Dine kvalifikationer

Vores forventning er, at du har erfaring med ESDH-domænet i enten WorkZone eller P360o. Du skal både kunne tale business case og forretningsunderstøttelse med kunderne, samt være medvirkende og styrende på implementeringen af løsningen.

Derfor ser vi gerne, at du:

  • Har +3 års erfaring som forretningskonsulent og/eller arbejde med effektivisering gennem digitalisering
  • Har erfaring med business process management, data management, records management og/eller content management i fx offentlig sektor
  • Har forståelse for, hvordan WorkZone eller P360o kan integreres i kundernes samlede landskab af IT-løsninger.
  • Kan bruge din erfaring indenfor IT- og systemimplementeringer til at se forretningsmuligheder for både kunder og Globeteam ved øget digitalisering og teknologianvendelse.
  • Kan videreudvikle relationen til dine egne kunder samt medvirke til salg og salgsfremmende aktiviteter.

Din personlige profil og baggrund

Du trives som ekstern konsulent med udadvendte funktioner og opgaver hos vores kunder – og fungerer godt sammen med både ledelse/beslutningstagere samt medarbejdere.

Du er nysgerrig på ny viden og har både interesse for og evne til at møde forskellige mennesker og brancher. Dit drive og dit engagement bringer dig langt, og du opbygger relationer undervejs. Gennem din analytiske evne og din strukturerede tilgang kan du hurtigt sætte dig ind i komplekse situationer og sammenhænge.

Du kan glæde dig til

I Globeteam får du en hverdag, hvor du arbejder med udfordrende og komplekse opgaver, og hvor du som konsulent er specielt udpeget af kunden, fordi kunden ved, at du leverer varen og bringer værdi til forretningen. En hverdag, hvor du arbejder sammen med de allerbedste, og dermed får verdensklasse sparring og hjælp til opgaveløsning.

Samtidig bliver du en del af et konsulentmiljø, hvor uformel stemning og humor er i højsædet, og hvor du får en rigtig god betaling for din indsats, takket være vores unikke og meget fordelagtige aflønningsmodel.

Om Globeteam

Globeteam er et topspecialiseret konsulenthus, der hjælper virksomheder med at optimere deres IT- og forretningspotentiale med afsæt i dyb teknisk specialisering og solid forretningsforståelse.

Som betroet strategisk partner hjælper vi vores kunder gennem den digitale transformation, så de kan udvikle virksomheden og stå stærkt i den nye digitale verden. Globeteam tilbyder ydelser inden for og på tværs af vores tre kernekompetenceområder: IT & Digitalisering, Sikkerhed og Strategisk Rådgivning.

Som konsulent i Globeteam bliver du en del af vores unikke forretningsmodel, der er en mellemting mellem et traditionelt konsulenthus og en freelance-model, hvor Globeteams ambition er at samle det bedste fra begge verdener i en og samme model.

Se mere om livet som Globeteam-konsulent

Læs mere om Globeteams ECM-ydelser

Ønsker du at vide mere, kan du kontakte:

HR-Direktør Philip Dall på pda@globeteam.com eller +45 3029 3366.

Bliv konsulent

Bliv en del af Globeteam

Er du interesseret i at blive konsulent i Globeteam, så udfyld formularen og upload evt. dit CV. 

Du kan også skrive direkte til mig på pda@globeteam.com

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Philip Dall - Globeteam
Philip Dall
HR Direktør
Andre læste også
22. marts 2024
“Som konsulenter bliver vi betalt for at sige vores mening”
Jesper Krogh er seniorkonsulent i Globeteam, hvor han for nylig fejrede 10-års jubilæum. Her fortæller han om ungdomsaspirationer, fascinationen af infrastruktur og om at tage førerkasketten på.
5. marts 2024
Kom til formiddagsseminar om Copilot for Microsoft 365 den 9. april
Kom godt & sikkert fra start med Copilot for Microsoft 365. Få gode råd til den tekniske & organisatoriske implementering & hør erfaringer fra kundeprojekter
19. februar 2024
Deltag i sikkerhedsseminar d. 12. marts kl. 9-12
I samarbejde med Microsoft og BlueVoyant inviterer Globeteam til sikkerhedsseminar. Deltag og bliv klogere på, hvorfor komplekse trusler kræver holistisk beskyttelse.
Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler