Temaserie om digitalt samarbejde – “Work is not a place”

Skrevet af
Globeteam
Uncategorized @da

Del indlæg

Hvordan sikrer du de bedste rammer for en digital arbejdsplads?

Globeteam afholder en række webinarer under overskriften ”Work is not a place”, hvor du bliver klædt på med den nyeste viden om, hvordan du sikrer de bedste rammer for en digital arbejdsplads, der giver medarbejderne mulighed for at arbejde fleksibelt og skaber værdi for forretningen.

Udviklingen mod et mere fleksibelt jobmarked, hvor medarbejdere ved hjælp af digitale løsninger arbejder uafhængigt af tid og fysisk lokation, har været undervejs længe, men har for alvor taget fart som følge af COVID-19.

For at opretholde produktiviteten har mange virksomheder været nødsaget til i al hast at etablere en digital arbejdsplads, som fungerer uden for virksomhedens fysiske rammer. I første omgang for at dække et presserende midlertidigt behov, men alt tyder på, at det behov ikke bliver mindre på sigt – at der er tale om ”en ny normal”.

Medarbejderne vil i stigende grad efterspørge en tidssvarende digital arbejdsplads, som understøtter dem i at arbejde og samarbejde effektivt, uanset hvor og hvornår de arbejder. Samtidig bliver agilitet og evne til at tilpasse forretningen et stadig vigtigere konkurrenceparameter i en omskiftelig verden.

”Work is not a place” som tema tager afsæt i, hvordan din virksomhed kan favne denne nye virkelighed og skabe gode brugeroplevelser, øge produktivteten og håndtere sikkerheden omkring applikationer og data i den kontekst. Som Inaveros ”2019 future workforce”-undersøgelse  viser handler det ikke kun om at implementere de rette digitale værktøjer, men i lige så høj grad om, hvordan I tilpasser jeres organisatoriske processer og politikker, så de understøtter digitaliseringen og brugernes forskellige adfærd.

Webinarene er derfor fokuseret omkring 4 overordnende kategorier:

Netværk:

Virksomhedens netværk skal give stabilitet, fleksibilitet og sikkerhed til den moderne og mobile arbejdsplads. Anvendelse af cloud baserede tjenester, virtuelle arbejdspladser og integrationer mellem cloud tjenester og on-premises systemer er stigende og mængden af informationer og data der transporteres er stigende. Dermed bliver jeres netværk en kritisk faktor for brugernes anvendelse og virksomhedens succes i konteksten af ”en ny normal”.

Sikkerhed:

Sikkerhed handler om at identificere, beskytte, opspore og respondere, ikke kun i forhold til udefra kommende trusler, men i høj grad også i forhold brugerne og virksomhedens data. I en endnu mere digital arbejdsdag, hvor der er mulighed for at arbejde uafhængig af tid og sted og dermed uden for virksomhedens traditionelt trygge rammer, så er sikkerhed endnu vigtigere end nogensinde.

Produktivitet:

Produktivitet er vores generelle tilgang, når det handler om at bringe applikationer, værktøjer og mennesker i spil i en arbejdsmæssig og sikker kontekst. Produktivitet bør i udgangspunktet være til mest mulig gavn for virksomheden, medarbejdere og virksomhedens kunder og samarbejdspartnere – og dette uagtet tid og sted.

Adoption:

Mængden af applikationer er stigende, og de ændrer og udvikler sig funktionalitetsmæssigt kontinuerligt. Tilmed udvikles applikationer i højere grad til intelligent at interagere med hinanden. Adoption er en nødvendighed for, at medarbejderne kan lære om og anvende de mange nye muligheder, så disse kan bringes i spil til størst mulig produktivitet og effektivitet for medarbejderen og for virksomheden. Gennem adoption afkortes vejen til effektivisering.

 

Relaterede cases og e-bog

Download case og læs interview med Morten Pontoppidan, Head of Digital Enablement & BRM i GN Audio-divisionen:
Koordineret indsats i GN Group gjorde Teams migrering til en stille succes

Download case og læs interview med Jacob Brønnum-Schou, IT-chef i Kromann Reumert:
Microsoft Teams placerer Kromann Reumert forrest i bussen


Download e-bog:
Sådan opnår du effektfuld kommunikation og samarbejde med Teams og Office 365
I denne e-bog har vi samlet en række artikler med konkrete anbefalinger til, hvordan du med fordel kan gribe jeres adoption af Teams an, samt hvordan du sikrer, at brugerne og dermed organisationen får den optimale effekt ud af de nye muligheder.

Andre læste også
12. januar 2023
Deltag i webinar: Digitalisering af Frontline Workers skaber værdi for både virksomhed og Frontline Worker
På dette webinar får du inspiration til, hvordan I kan udnytte de data, I allerede har til rådighed, og vi giver eksempler på, hvordan digitalisering kan implementeres i praksis ved hjælp af digitale værktøjer og processer.
14. marts 2022
Webinar om organisatorisk implementering af telefoni i Teams. 31. marts 2022.
For mange virksomheder er telefonien noget af det sidste, der bliver flyttet over i Teams – og “hvor svært kan det egentlig også være”? Få inspiration til, hvordan I kommer godt i gang med telefoni i Teams og får brugerne med.
1. marts 2022
Webinar om telefoni i Teams – den tekniske vinkel. 22. marts 2022.
Globeteam inviterer til webinar. Vi har teamet op med Telenor Erhverv for at gøre dig klogere på de muligheder og fordele, I som virksomhed kan opnå ved at aktivere eller integrere jeres telefoni med Microsoft Teams.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler