Om Globeteam

Microsoft Teams placerer Kromann Reumert forrest i bussen

Fra Skype for Business til Microsoft Teams.

Kromann Reumert ønsker hverken teknologisk eller forretningsmæssigt at halte bagefter udviklingen. Derfor valgte de at migrere til Microsoft Teams og har i dag adgang til markedets førende kommunikationsplatform inden for mødeafholdelse, samarbejde og produktivitet.

I advokatfirmaet Kromann Reumert arbejder de ud fra den strategi, at de skal drive deres it, der hvor det giver mening, og så er det underordnet, om deres it befinder sig on premise, i skyen eller et sted midt imellem. Da firmaet kastede et kritisk blik på deres on premise-baserede Skype for Business-løsning, havde de svært ved at få øje på den dybereliggende mening bag selv at drive en telefonitjeneste, som det tager mange ressourcer at vedligeholde, og som Microsoft er i gang med at udfase. Summen af de overvejelser fik i begyndelsen af 2020 Kromann Reumert til at påbegynde et end-to-end migreringsprojekt fra Skype for Business til en cloudbaseret løsning med Microsoft Teams som kommunikationsplatform.

“Driftsfordelene lå lige til højrebenet. Men derudover har vi også et princip om, at vi ikke vil falde bagud. Teknologien på det her område flytter sig så hurtigt, at hvis vi bliver fanget i en legacy-løsning, flytter vi automatisk fokus fra at effektivisere vores processer til at drifte ting. Det ønsker vi ikke. Som advokathus og videnvirksomhed skal vi være helt fremme i bussen – også teknologisk. Teknologien er netop med til at understøtte vores forretning og er en integreret del af vores rådgivning. Hvis vores klienter ønsker at interagere med os på en platform som Teams, skal vi være til stede der, og vi skal være skarpe i brugen af applikationen,” siger Jacob Brønnum-Schou, IT-chef i Kromann Reumert.

Download case: Microsoft Teams placerer Kromann Reumert forrest i bussen

Bedre værktøjer og højere kvalitet

Kromann Reumert ser en række fordele ved at anvende Microsoft Teams som kommunikationsplatform.
For det første forklarer Jacob Brønnum-Schou, at der er funktionalitet i Teams, som ikke findes i deres on premise-udgave af Skype for Business. Eksempelvis avanceret enhedsstyring og compliance-værktøjer, så medarbejdere ikke uforvarende kommer til at udveksle eller dele data, de ifølge sikkerhedspolitikken ikke har lov til.

Kromann Reumert migrerer til Microsoft Teams
Jacob Brønnum-Schou, IT-chef i Kromann Reumert

For det andet får Kromann Reumerts medarbejdere en helt anden fleksibilitet. De kan ikke kun telefonere, afholde møder og tjekke kalender fra deres enheder; de kan også arbejde på og samarbejde om dokumenter og filer, uanset hvor de befinder sig.

For det tredje har Teams webinarfunktionalitet, der ifølge Jacob Brønnum-Schou langt overgår mulighederne i Skype for Business-applikationen. Særligt under coronakrisen, hvor Kromann Reumert har holdt mange kurser digitalt, har det været en vigtig faktor.

“Teams er et optimalt værktøj for os, også i forhold til den digitale kvalitet af lyd og billeder, når man eksempelvis afholder konferencekald,” siger han.

Hurtig og problemfri installationsproces

Selve processen med at implementere Microsoft Teams i Kromann Reumerts cloudmiljø er gået meget stærkt og har været uden negative overraskelser.

Fra vi gik i gang, til vi kunne ringe ud af huset, gik der kun nogle få uger. Globeteam er gode til lynhurtigt at få alt til at virke. De er dygtige til at gøre noget meget kompliceret super simpelt, og så kan man langsomt bygge på derfra. Jeg oplever en pragmatisk tilgang til tingene, og det kan jeg godt lide. Så der er stor ros til både konsulenterne og den løsning, vi har fået. En klar anbefaling herfra,” slutter Jacob Brønnum-Schou.

Udfordring

En on premise-installation af Skype for Business optog uforholdsmæssigt mange ressourcer i Kromann Reumerts it-afdeling. Dertil kom ønsker og forventninger – både fra internt hold og fra klienter – til en cloudbaseret, fremtidssikret kommunikationsplatform med flere funktionaliteter.

Løsning

Globeteam implementerede Microsoft Teams, så Kromann Reumerts medarbejdere kan interagere med kunder og samarbejdspartnere på markedets førende kommunikationsplatform.

Resultat

Medarbejderne har fået en state-of-the-art-kommunikationsløsning, der lever op til forretningens produktivitets- og samarbejdskrav. It-afdelingen kan fokusere mere på at supportere forretningen med tiltag, der styrker konkurrenceevnen.

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?