Mogens Larsen, Globeteam
Konsulent

Mogens Larsen

Om Mogens Larsen

Mogens er senior sikkerhedsrådgiver i Globeteam og en erfaren ledelsesprofil inden for digital transformation, operationel excellence, strategisk projektledelse og -eksekvering, som hjælper kunderne med at sikre, at sikkerhed er indtænkt i alle aspekter af deres organisation og processer.

Han har solid indsigt i og erfaring med cybersikkerhed, herunder governance, håndtering af sårbarheder, sikring af dataintegritet, risikovurderinger samt incident respons både før, under og efter en sikkerhedshændelse.

Mogens navigerer ubesværet i feltet mellem IT og forretning, hvor han evner at nedbryde komplicerede dilemmaer til forståelige visioner og planer, som kan kommunikeres og eksekveres.

I sit arbejde som konsulent trækker Mogens bl.a. på erfaringer fra en tidligere ansættelse hos en stor dansk koncern, hvor han havde det ledelsesmæssige ansvar for end-to-end sikkerhed og risikovurderinger i alle aspekter samt stakeholder management mod den øverste ledelse.

Mogens drives af arbejdet med at få organisationer til at nå deres strategiske mål og har fokus på at inddrage både ledelse, interessenter og ressourcer for at få transformationen til at lykkes. Han er en stærk kommunikator og kan præsentere og samarbejde bredt på alle niveauer i organisationen på en gennemsigtig og proaktiv måde.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler