Abdirisaq Farah, Managed Services, Globeteam
Softwareudvikler

Abdirisaq Farah

Om Abdirisaq Farah

Abdirisaq er udvikler og arbejder med alle lag af softwarestakken. Han har en uddannelsesbaggrund inden for cybersikkerhed, som har givet ham en solid forståelse for, hvordan man bygger sikre og effektive softwareløsninger. Den forståelse kombinerer han med en praktisk tilgang, som betyder, at han i sit arbejde favner både de tekniske detaljer og de overordnede sikkerhedsmæssige implikationer.

Abdirisaqs færdigheder strækker sig også til cloud-teknologier, herunder Azure, hvor han har anvendt DevOps-praksisser til at implementere løsninger og fremme skalerbarhed i både on-premise og cloud-miljøer.

De sidste to år har Abdirisaq arbejdet som konsulent hos DCSA, hvor han har spillet en vigtig rolle i udarbejdelsen af API-specifikationer, udviklingen af fullstack-applikationer, validering af komplekse datastrukturer og implementeringen af CI/CD-processer. Her har han opnået dybdegående indsigt i alle aspekter af softwareudviklingen.

Udover en høj teknisk kompetence besidder Abdirisaq også evnen til at tilegne sig den nødvendige domæneviden, hvilket gør ham til en værdifuld ressource i løsning af komplekse opgaver.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler