Globeteam

Art Gallery Intelligence

datastrategi

Databaseret løsning til kunstmuseer og gallerier

Art Gallery Intelligence er Globeteams databaserede løsning til kunstmuseer og gallerier. Ved hjælp af avanceret sensorteknologi og kunstig intelligens kan museer og gallerier få et realtidsoverblik over de besøgendes bevægelsesmønstre, adfærd, præferencer og andre parametre, der kan bruges som datagrundlag for strategiske beslutninger.

Unikke oplevelser, vidensformidling og ikke mindst høje besøgstal er vigtige parametre for landets museer. Men hvor forretningsstrategien tidligere har hvilet på begrænset viden om de besøgende og deres adfærd, kan strategien i dag baseres på detaljeret, databaseret indsigt i hver enkelt besøgendes bevægelsesmønstre, købshistorik og personlige præferencer. En indsigt, der kan omsættes til handling.

Løsning hedder Art Gallery Intelligence og er udviklet af Globeteam. Løsningen kan bl.a.:

datastrategi

Anonymiserede data

Art Gallery Intelligence er skræddersyet til kunstmuseer og gallerier, men kan fint tilpasses andre brancher, hvor det er relevant at få detaljeret indsigt i adfærd og mønstre.

Løsningen består af sensorteknologi og software, som er udstyret med kunstig intelligens. Derved optimeres data kontinuerligt og afkodningen af besøgsadfærd forbedres. Løsningen anonymiserer den enkelte gæst, så systemet ikke kan bruges til andet end kortlægning af uidentificerbare personers færden og adfærd. Ligeledes bliver billeder straks digitaliseret i koder i stedet for eksempelvis i billeder.

Art Gallery Intelligence består af en enterprise dataplatform baseret på standard Microsoft Azure-komponenter, mens de anonymiserede data blandt andet hentes ind fra wifi- og kamerasensorer, der er opsat i de forskellige rum på museet. Løsningen bliver bygget efter principper, der gør dataprojektet til en naturlig del af den teknologirejse, det enkelte museum i forvejen befinder sig på. Der bliver således ikke bygget efter principper, der skaber et omkostningstungt parallelunivers.

Læs mere om det interne it-ressourceforbrug

datastrategi

Kom godt i gang med Art Gallery Intelligence

Det kan være svært at tage det første spadestik til en business case, så hvordan kommer I godt i gang og sikkert i mål ned jeres dataprojekt?

Læs her om Globeteams gennemtestede metode. En metode, der sikrer, at I hurtigt kan høste forretningsværdi af jeres nye dataprojekt.

Forstå jeres besøgende

Forstå jeres besøgende og få værdifuld viden om deres færden. Med Globeteams brancheløsning til museer og gallerier kan I se, hvordan, hvornår og hvor længe de besøgende bevæger sig rundt i hver eneste krog af museet.

Jacob Elkjær - Globeteam
Jacob Elkjær
Projektansvarlig

Kan jeg hjælpe ?

Kontakt mig gerne, hvis du vil høre mere om, hvordan I får værdifuld viden om jeres besøgendes færden. Tlf. +45 2465 0165 eller jae@globeteam.com

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler