Jesper Buer, Globeteam
Konsulent

Jesper Buer

Om Jesper Buer

Jesper er en erfaren Infrastructure, Cloud & Security arkitekt med ekspertise inden for rådgivning, design og implementering af komplekse infrastrukturløsninger baseret på bl.a. Microsofts teknologier.

Han har solid erfaring med Active Directory-miljøer og har været en nøgleaktør i mange projekter. Her har han haft det primære ansvar for design af Active Directory Tiering-strukturer, implementering af sikkerhedsforanstaltninger i overensstemmelse med CIS-standarder og indførelse af Microsoft Entra ID-løsninger. Jesper har demonstreret sin ekspertise i at skabe robuste infrastrukturer både i on-premise, hybride og Microsoft Azure miljøer.

Jespers evner spænder fra teknisk design og implementering til at lede projekter med fokus på at skabe sikre, effektive og innovative løsninger for kunder i forskellige miljøer. Hans mål er at levere skræddersyede løsninger, som opfylder kundernes unikke behov og sikkerhedsstandarder.

Med +17 års erfaring som konsulent og sammenlagt 22 år i IT-branchen, har Jesper opnået dyb teknisk viden og stor indsigt i behov og udfordringer hos alt fra små og mellemstore kunder til nogle af Danmarks største virksomheder såvel private som offentlige. Han er desuden en dygtig formidler, kommunikator og underviser.

Jesper har bl.a. følgende certificeringer:

  • AZ-800: Administering Windows Server Hybrid Core Infrastructure
  • AZ-801: Configuring Windows Server Hybrid Advanced Services
  • AZ-500: Azure Security Engineer Associate
  • AZ-104: Azure Administrator Associate
  • 70-533: Implementing Microsoft Azure Infrastructure Solutions

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler