Peter Prang Due - Globeteam
Konsulent

Peter Prang Due

Om Peter Prang Due

Peter er en rutineret udvikler og løsningsarkitekt med mere end 14 års erfaring fra it-branchen. Et af Peters kerneområder er etablering af forretningsløsninger inden for SharePoint-domænet. Desuden er han specialist i release management.

Peter har arbejdet med SharePoint siden 2006 og har de sidste 2 år arbejdet intensivt med implementering af SharePoint-løsninger på Office 365. Peter har bl.a. arbejdet på borger.dk, hjv.dk og andre store løsninger for både offentlige og private virksomheder.

I projekter bestrider Peter oftest rollen som løsningsarkitekt og har dermed haft ansvar for afholdelse af behovsanalyse, kravspecificering, arkitektur- og løsningsdesign, implementering, integration, kvalitetssikring, unittest, og idriftsættelse.

Peter arbejder analytisk, effektivt og forretningsorienteret, og han evner at sætte sig ind i kundens business case og forstå og omsætte forretningens behov til løsninger. På denne måde evner Peter både afklaring af krav samt at rådgive og formidle teknologiske udfordringer til forretningen, så de rigtige beslutninger bliver truffet.

Peters erfaring spænder over alle faser/discipliner inden for systemudvikling, herunder: behovsanalyse, kravspecificering, rådgivning, risikoanalyse, arkitektur- og løsningsdesign, implementering, integration, kvalitetssikring, unittest, idriftsættelse, applikationsdrift, vedligeholdelse, videreudvikling, undervisning, troubleshooting, code review, support m.m.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler