Peter Birkedal - Globeteam
Konsulent

Peter Birkedal

Om Peter Birkedal

Peter har speciale i transformation, organisation, projekt- og forandringsledelse med primært arbejdsområde indenfor større og komplekse IT-implementeringer og teknologianvendelse.

Fokus er programmer og projekter med et højt indhold af målstyring, forretningsanalyse, procesanalyse og løsningsdesign, herunder håndtering af teknologivalg, kontrakt- og leverandørstyring samt organisering og ledelse af enheder og teams (lokalt, internationalt, interkulturelt).

Peter Birkedal fungerer som en dynamisk og kreativ leder, der har evnen til at oversætte tanke til handling og bringe folk sammen om fælles mål, med en meget menneskelig, målrettet og systematisk tilgang og stor situationsbevidsthed.

Peters primære arbejdsområder er:

  • Ledelse af IT-implementering: Seniorprojekt- og programledelse af alle former for teknologiprojekter med særlig erfaring indenfor: Softwareudvikling (herunder offshore), infrastruktur og forretningssystemer, både på kunde og leverandørside.
  • Ledelse af program- og projektkontor: Ledelse af PMO-funktioner for støtte af organisationer med proces, metoder, værktøjer og model for projekt-, program- og porteføljeledelse, med baggrund i erfaring fra projektarbejde og Prince2, SAFE, MSF, IPMA, CMMI, RUP, AGILE o.a.
  • Forbedring af digital arbejdsform og teknologi: Udvikling og implementering af metoder til tværorganisatorisk samarbejde, kortere udviklingsforløb, højere kvalitet, træfsikkerhed og gennemsigtighed.
  • Udarbejde forretningsarkitektur og procesdokumentation. Proceskonsulent (business analyst) herunder etablering af beslutningsgrundlag, procesanalyser og overblik og sammenhænge over proceslandskaber, organisation, roller, processer, IT-understøttelse, informationsflow, kravstyring og udbudsmateriale.
Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler