Karsten Kongstad Jakobsen - Globeteam
Globeteam principal

Karsten Kongstad Jakobsen

Om Karsten Kongstad Jakobsen

Karsten leder Globeteams Infrastructure, Cloud & Security-team, som er specialiseret i design, implementering og migrering af IT-løsninger med særlig fokus på Microsoft-teknologier. Teamet har dyb ekspertise i Copilot, Modern Management af enheder via Intune (Windows, iOS og MacOS), Azure-infrastruktur og Microsoft 365-suiten, altid med sikkerhed som et centralt fokusområde.

Karstens primære ekspertise omfatter design, rådgivning og implementering inden for bl.a. Intune, Copilot, Azure Virtual Desktop og Windows 365, hvor han integrerer sikkerhed som en kernekomponent i alle løsninger.

I de seneste år har Karsten været nøgleperson i flere større projekter, herunder sammenlægning af Microsoft tenants, implementering af omfattende AVD-setup som alternativ til Citrix, anvendelsen af AVD i et stort RPA-setup, samt design og implementering af et Zero Trust-baseret Windows 11 klient-setup.

Karsten er også aktiv i arbejdet med Copilot for M365-analyser og indledende implementeringer.

Tidligere har Karsten i adskillige år været teknisk ansvarlig på en række store verdensomspændende projekter hos Udenrigsministeriet. Det inkluderede implementering af Hyper-V clusters, Exchange Server 2013, Windows Server 2012R2, Bitdefender, F-Secure og Windows 10/Office 2016 ved brug af bl.a. SCCM 2012R2, global føderationsløsning, opbygning af mobile sikre løsninger, Hyper-V-baseret server-setup til 120 lokationer, migrering/sammenlægning af AD-domæner og opbygning af et centralt sikret miljø baseret på Microsoft RDS-server.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler