Vores Konsulenter

Jesper Hanno Hansen

Jesper Hanno Hansen

  • Team: Infrastruktur
  • Stilling: Konsulent
  • Telefon: +45 7026 2970
  • Mobil: +45 6131 7755
  • Skype-nr: +45 8844 7661
  • E-mail: jhh@globeteam.com

Jesper har mere end 20 års erfaring inden for Microsoft-teknologier. De sidste 10 år har han brugt på at sikre komplekse miljøer hos nogle at de mest sikkerhedsorienterede virksomheder i Danmark og udlandet.

Jesper er Systems Security Certified Practitioner med speciale indenfor “blue team”, der arbejder med at holde hackerne ude og har forståelse for alle komponenter i infrastrukturen fra firewall til servere og klienter. Teknologier som Kryptering med IPSec, Segmentering af Active Directory, autentifikation med Smart card, konfiguration af PKI eller en solid gennemgang af Group Policies med en holdning til teknologien, så har Jesper rutinen og overblikket til at komme hele vejen med det sikkerhedsniveau, der måtte være målet.

Jesper arbejder med kunder i alle størrelser, da sikkerheden godt kan være mere krævende eller kompleks med en mindre installation på 200 brugere end hos en kunde med 50.000 brugere.

På en normal arbejdsuge vil der være brugt ord som Applocker, DeviceGuard, Client Autentifikation, TPM, UEFI, Secure Boot, Roca, PKI, CDP, OCSP, Event Forwarding, Sysmon, ESP, IPSec, Kerberos, Firewall, Smart card, Powershell, Credential Guard, Remote Credential Guard, EKU,  Bitlocker, MBAM, HVCI, KMCI, TLS, Certificate, Connection Security Rules, HSTI, LAPS, Segmentering og Debug.

For tiden arbejder Jesper med at løfte sikkerhedsniveauet hos en række offentlige og private kunder, således at deres infrastruktur kan få topkarakter af diverse hackerfirmaer. Den sidste kunde, der fik testet arbejdspladsen, kom tilbage med 0 huller.

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?