Jesper Hanno Hansen - Globeteam
Konsulent

Jesper Hanno Hansen

Om Jesper Hanno Hansen

Jesper har mere end 20 års erfaring inden for Microsoft-teknologier. Siden 2007 har han brugt tid på at sikre komplekse miljøer hos nogle at de mest sikkerhedsorienterede virksomheder i Danmark og udlandet.

Jesper er Systems Security Certified Practitioner med speciale indenfor “blue team”, der arbejder med at holde hackerne ude og har forståelse for alle komponenter i infrastrukturen fra netværk, firewall til servere og klienter. Teknologier som Kryptering med IPSec, Segmentering af Active Directory, autentifikation med Smart card, konfiguration af PKI eller en solid gennemgang af Group Policies med en holdning til teknologien, så har Jesper rutinen og overblikket til at komme hele vejen med det sikkerhedsniveau, der måtte være målet.

Jesper arbejder med kunder i alle størrelser, da sikkerheden godt kan være mere krævende eller kompleks med en mindre installation på 200 brugere end hos en kunde med 50.000 brugere.

På en normal arbejdsuge vil der være udtryk som CIS, ACDS, Controls, Applocker, DeviceGuard, Client Autentifikation, TPM, UEFI, Secure Boot, PKI, CDP, OCSP, Event Forwarding, Sysmon, ESP, IPSec, Kerberos, Firewall, Smart card, Powershell, Credential Guard, Remote Credential Guard, EKU,  Bitlocker, MBAM, HVCI, KMCI, TLS, Certificate, Connection Security Rules, HSTI, LAPS, Segmentering og Debug for at nævne nogle få.

For tiden arbejder Jesper med at løfte sikkerhedsniveauet hos en række offentlige og private kunder, således at deres infrastruktur kan få topkarakter af diverse hackerfirmaer. Samt undervisning i specifikke teknologier alt efter kundens behov. Det kunne fx være Certifikater/PKI, Logging for at forstå Windows bedre eller en gennemgang af, hvilke sikkerhedsteknologier der giver mest for pengene, hvor brugerens produktivitet er i fokus, og IT-afdelingen kan administrere løsningen.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler