Anders Brams, Globeteam
Konsulent

Anders Brams

Om Anders Brams

Anders er en fremadtænkende og pragmatisk softwareingeniør, der arbejder effektivt i dynamiske miljøer og er erfaren i at bygge robuste og automatiserede softwaresystemer på tværs af hele teknologistakken.

Han har et skarpt øje for, hvordan problemer kan løses således, at værdien og fleksibiliteten maksimeres med løsninger, der er simple, robuste og fremtidssikrede.

Med spidskompetencer i .NET og Azure har Anders en bred teknologisk profil og behersker discipliner fra analyse og design af løsninger og systemarkitektur til idriftsættelse, monitorering og kvalitetssikring af full-stack systemer. Han har solidt kendskab til Docker og Kubernetes og har arbejdet med implementering af effektiv CI/CD på de største cloud-platforme. Anders har også erfaring med at udvikle cross-platform, hybrid og native apps til iOS og Android i bl.a. Flutter, Ionic, og .NET MAUI.

Anders har været formand i Google Developers Group Aalborg, hvilket har givet ham stor indsigt i, hvordan virksomheder kan udnytte Google Cloud-baserede teknologier til at løfte deres systemer med høj effektivitet og lave omkostninger.

Han har tidligere arbejdet på bl.a. den norske helseplatform Helseboka og en udviklingsplatform til design, implementering og idriftsættelse af AI microservices hos Ambolt AI.

Gennem årene har Anders også planlagt og afholdt workshops for mindre virksomheder om OAuth og OpenID Connect og implementeringen af disse i .NET-baserede projekter. Han har ligeledes udgivet en række videnskabelige artikler om intelligente anbefalingssystemer bl.a. til konferencen “Conference on Information and Knowledge Management (CIKM)” i 2020.

Tættere på metallet har Anders udviklet hukommelsessikret software til embedded hardware, samt stået for design og udvikling af automatiserede produktions- og lagerstyringssystemer.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler