Vores Konsulenter

Erik Fjellanger Schmidt

Erik Fjellanger Schmidt

  • Team: Udvikling
  • Stilling: Konsulent
  • Telefon: +45 7026 2970
  • Mobil: +45 2628 5423
  • E-mail: efs@globeteam.com

Erik Fjellanger Schmidt har mange års bred erfaring inden for områderne softwareudvikling, arkitektur og design med hovedvægten på teknologier fra Microsoft. Eriks fokusområde  har i de senere år primært været på SharePoint (Microsoft 365), .NET-løsninger, Microsoft Azure Cloud og DevOps.

Erik behersker analyse, design, udvikling og implementering af applikationer. I projekter indtager han typisk rollen som løsningsarkitekt eller ledende udvikler og tager ansvar for  behovsafklaring, arkitektur- og løsningsdesign, implementering, kvalitetssikring og idriftsættelse.

Som menneske er Erik samvittighedsfuld og har en rolig personlighed. Erik sætter en ære i at gøre en forskel på de projekter, han deltager i, og får et kick ud af at hjælpe sine projekt-kollegaer. Hans mål er at levere værdifulde IT-løsninger, som bliver vel modtaget af slutbrugerne.

Erik har som seniorkonsulent de seneste årtier hjulpet med at designe og udvikle projekter hos nogle af Danmarks største private virksomheder – senest for DSV, Rambøll, DFDS, Novo Nordisk, Ørsted og Mærsk.

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?