Erik Fjellanger Schmidt, konsulent i Globeteam
Konsulent

Erik Fjellanger Schmidt

Om Erik Fjellanger Schmidt

Erik har mange års bred erfaring inden for områderne softwareudvikling, arkitektur og design med hovedvægten på teknologier fra Microsoft. Eriks fokusområde  har i de senere år primært været på SharePoint (Microsoft 365), .NET-løsninger, Microsoft Azure Cloud og DevOps.

Erik behersker analyse, design, udvikling og implementering af applikationer. I projekter indtager han typisk rollen som løsningsarkitekt eller ledende udvikler og tager ansvar for  behovsafklaring, arkitektur- og løsningsdesign, implementering, kvalitetssikring og idriftsættelse.

Som menneske er Erik samvittighedsfuld og har en rolig personlighed. Erik sætter en ære i at gøre en forskel på de projekter, han deltager i, og får et kick ud af at hjælpe sine projekt-kollegaer. Hans mål er at levere værdifulde IT-løsninger, som bliver vel modtaget af slutbrugerne.

Erik har som seniorkonsulent de seneste årtier hjulpet med at designe og udvikle projekter hos nogle af Danmarks største private virksomheder – senest for DSV, Rambøll, DFDS, Novo Nordisk, Ørsted og Mærsk.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler