Mathias Puggaard Nøhr - Globeteam
Konsulent

Mathias Puggaard Nøhr

Om Mathias Puggaard Nøhr

Mathias har igennem 10 år arbejdet med it-sikkerhed, bl.a. hos Deloitte, CSIS Security Group og CFCS (Center for Cybersikkerhed). Han er manden, der har det store overblik over, hvilke løsninger, der kan hjælpe dig som kunde til dels at blive bedre til at detektere angreb, og dels at finde ud af, hvor I skal bruge jeres ressourcer henne. Det kan være alt fra produktvalg, optimering af eksisterende løsninger og samspillet mellem de forskellige produkter.

Mathias har stor erfaring med Threat Intel, både i forhold til detektion men også berigelse af data. Han har blandt andet opbygget 24/7 overvågningscentre ”Managed Detection and Response” i Danmark, lavet Blue Team setups og opbygning af detection og response. Mathias hjælper både små og store virksomheder, når de opdager et hackerangreb (incident response), og arbejder også med awareness kampagner, firewall analyse, GAP analyse baseret på Critical Security Controls og computer forensic af maskiner, i insider sager og for at finde udefra kommende angreb.

Mathias lægger vægt på at beslutninger træffes ud fra et risiko perspektiv, så du som kunde får værdi af jeres it-sikkerhedsløsninger. Han arbejder generelt ud fra et neutralt system-perspektiv og optimerer og analyserer i forskellige løsninger, heriblandt: SIEM (Sentinel, qradar), EDR (Carbon Black, MDE), NDR (Darktrace, zeek, Muninn), Security Orchestration Automation and Response (SOAR) både i forhold til implementing og opbygning af playbooks. Mathias Puggaard Nøhr arbejder desuden i flere forskellige open source forensic, IR og TI værktøjer.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler