Peter Læssøe - Globeteam
Konsulent

Peter Læssøe

Om Peter Læssøe

Peter arbejder som chefkonsulent, rådgiver og projektleder indenfor forretningsudvikling i private og offentlige virksomheder. Begreber som strategiworkshop, formulering af strategi, udmøntning, digitalisering, fra forretningsstrategi til IT-udmøntning, procesanalyse og optimering, organisationsudvikling, porteføljestyring, projektledelse, kvalitetsstyring, compliance, audit m.m. er alle basiskompetencer for Peter.

Peter har arbejdet professionelt 5 år indenfor engineering i ind- og udland, 5 år i konsulentbranchen, 4 år indenfor regulatory & quality i den medicinske branche og ca. 18 år i den finansielle sektor og bruger nu denne viden og erfaring bredt til disse brancher og i nye brancher. Med en baggrund som ingeniør og økonom og mere end 30 års erfaring med forretningsudvikling i alle afskygninger så formår Peter at gå fra en forretningsidé til udmøntning i form af digitalisering, optimering, økonomistyring eller organisationsudvikling m.m.

Peter er derudover 1. viceborgmester i Dragør Kommune og har siddet ca. 12 år i kommunens økonomiudvalg og kommunalbestyrelse. I kraft af 12 års erfaring med kommunale problemstillinger og med baggrund som både politiker, økonom og ingeniør, så kender Peter til både den politiske, økonomiske og tekniske side af den komplekse virksomhed, en kommune er. Peter har tillige et stort netværk til medarbejdere og direktører i andre kommuner og kan på den måde bidrage til at skabe relevante kontakter på tværs af kommuner. Da kommuner normalt er meget villige til at dele deres erfaringer, kan Peter bidrage til, at kommuner kan hente gode idéer fra hinanden.

Peter har arbejdet med og optræder hjemmevant indenfor alle niveauer i private og offentlige virksomheder. Det betyder, at Peter kan agere sparringspartner på alle niveauer. Peter har på succesfuld vis gennemført mere end 50 projekter i alle størrelser – fra helt små projekter til store projekter med op til ca. 50 ressourcer. Senest har Peter været projektleder på TAXA 4×35’s digitale transformation – se casen her.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler