Simon Tobiasen - Globeteam
Konsulent

Simon Tobiasen

Om Simon Tobiasen

Simon har stor erfaring med især .Net, Azure, mobiludvikling og webteknologier inkl. HTML 5. Hans primære fokus er på frontend-teknologier og brugerfladeudvikling i samarbejde med slutbrugere, kunder, designere og domæneeksperter.

Simon er full-stack-udvikler og deltager gerne i alle dele af et projektforløb – fra specifikations- og designfasen til udvikling, kvalitetssikring og leverance, hvor hans fokus er at forene tekniske og forretningsmæssige krav i samarbejde med domæneeksperter og interessenter.

Simon har de seneste år været med til at grundlægge og drive produktvirksomheden Tricom, der fokuserer på elektronisk indkøb og fakturering. Siden 2010 har han desuden været seniorudvikler i konsulenthuset Miracle A/S, hvor han har leveret projekter til bl.a. Landsbyggefonden, Egmont, Grundfos, Coop, Moderniseringsstyrelsen, Gentofte Kommune og Rigspolitiet. Før dette var han lead-programmør i Dalux, der leverer facility-management samt CAD- og GIS-løsninger til bl.a. Cowi, universiteterne og Grundfos.

Simon Tobiasen er uddannet Civilingeniør i Softwareteknologi og Matematik.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler