Michael Reich - Globeteam
Konsulent

Michael Reich

Om Michael Reich

Michael arbejder som program-/projektleder og rådgiver indenfor digitalisering og optimering af processer indenfor IT, finans, operation og indkøb/supply chain. Han har særligt specialiseret sig i implementering af ERP-systemer – blandt andet Microsoft Dynamics, SAP S4/HANA og Oracle Cloud – lige fra de indledende analyser, leverandørvalget og opstilling af business case til selve gennemførelsen, hvor Michael har haft roller både på leverandørsiden som projektleder eller som kundens særlige rådgiver eller projektleder. Derudover beskæftiger Michael sig med sourcing af IT og IT-ydelser, med optimering af IT-organisationen og dens processer, fx service management og ITIL, samt især med optimering af samarbejdet mellem IT og forretning.

Michael har samlet set mere end 25 års erfaring fra rådgivnings- og lederstillinger i globale virksomheder, hvor hans fokus hele tiden har været projekt- og programledelse, forandringsledelse og anskaffelse af IT. Han har således en meget omfattende erfaring med styring af komplekse projekter med mange interessenter. Han tager initiativ og ansvar, formidler udfordringer og løsninger i klart sprog til styregruppe og ledelse. I forhold til projektets ressourcer er Michael en understøttende teamspiller, der samtidigt formår at sætte en klar retning for de involverede.

Michael bruger sine kompetencer og erfaringer både i de meget leveranceintensive roller som program- eller projektleder (typisk med reference til direktørkreds eller styregruppe) og i roller som kundens betroede rådgiver med fokus på sparring i forbindelse med initiativer og strategi.

Michael kommunikerer klart og tydeligt, han er medietrænet og en dreven forhandler. Han er af natur en udadvendt netværker, der agerer selvstændigt med fokus på at levere reelle resultater og bringe værdi til bordet, ligesom hans analytiske evner og evne til at strukturere komplekse problemstillinger kommer kunderne til gode.

Michael har en bred industrierfaring fra både den offentlige og den private sektor, herunder særligt mange års erfaring fra shipping-, telekom- og outsourcing/IT-virksomheder. Før Globeteam var Michael i mere end ti år senior management konsulent hos blandt andet PwC, KPMG og Deloitte, og inden da beklædte Michael ledende stillinger hos blandt andet A.P. Møller-Mærsk og i den svenske telekoncern Tele2.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler